fredag den 19. november 2010

Vand husker: Om Feng Shui og dine tankers kraft.

Vand husker og bærer energi.

Din krop består af 70 % vand. Vores planet består også overvejede af vand, og kaldes af denne grund for "den blå planet". Mennesket er opstået i vand, vi lever i vand de første ni måneder af vores liv, og uden vand dør vi hurtigt.

Vandet er måske det vigtigste stof, vi har, og det er et særligt stof, som ikke ligner noget andet. Det er f.eks. det eneste stof, som findes i sin naturlige form både i fast, flydende og luftformig tilstand.

Japaneren Masaru Emoto har brugt mange år på at fotografere vandkrystaller og iagttage deres forskellige udseende alt efter, hvor vandet kommer fra og hvordan det er blevet behandelet. Emoto har med al tydelighed vist os, at vand reagerer på det, vi udsætter det for.

Negative og nedsættende ord, negative tanker, forurening og uharmonisk musik gør vandet ude af stand til at danne krystaller. Positive ord og tanker, smuk og harmonisk musik og rensende bøn og ritualer ændrer vandets struktur, og det danner smukke, harmoniske krystaller, som afspejler den energi, det er blevet udsat for.

Du kan læse mere om Emotos arbejde i hans bog "De skjulte budskaber i vand".

Konklusionen er, at vores bevidsthed kan ændre vandets kvalitet og at vand kan kopiere og huske information. Da vi jo som sagt består af vand, vil den energi, vi udsættes for afspejles i vandet i vores krop, hvor vandet transporterer energien rundt til alle kroppens celler. Energisystemet og chakra´erne bruger også vand i form af vanddamp, og her afspejles vandets kvalitet således i hele vores energi. venstre.

Både dine egne tanker og ord, og det du omgiver dig med, påvirker dig med andre ord mere, end du måske lige var klar over.

Joyful Living forhandler en skøn Feng Shui Room Spray, kaldet Space Clearing Mist, som er healet og harmoniseret vand med skøn duft lige til at bruge i dine rum. Se på www.joyfulliving.dk/shop/.

Vi befinder os på kanten af vandbærerens tidsalder.
 

Læs mere her

tags: Japan, energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar