tirsdag den 30. november 2010

Fra 150 til 80 kg på 9 måneder med 3-Step

Poul Straarup fra Gislev på Fyn har i mange år vejet for meget, og han har adskillelige gange fået dette påpeget af lægen, men motivationen skal være der for at gennemføre en slankekur. Flere gange har det været forsøgt uden held.

Poul havde fået sine mén netop grundet hans livsstilssygdom som præger ca 50% af befolkningen. Hans helbred var kritisk og skavankerne var begyndt at hobe sig op overalt på kroppen, vægten var rundet de 150 kg.

Høj blodtryk, væskesamlinger, ledsmerter og meget andet var blevet en dagligdag indtil han sammen med hans kone Susanne hørte om 3–Step diæten ved en foredrag og dennes sejrsgang gennem Danmark.
Gennem et kontrolleret system som 3–Step har udviklet med syre/base regulering føltes slankekuren overskuelig og ligetil.

Der er vægttabsgaranti og typisk taber man 6–10 kg allerede i de første 14 dage. Denne hurtige effekt gav motivationen til at fortsætte. Systemet kan ses på www.3–step.dk

I dag står Poul tilbage med slap hud og er registreret på listen over de mennesker der skal have hudopstramning, dog skal han tage ca. 5 kg. på i vægt igen før operationen kan foretages, men de mange mén og skavanker er heldigvis aftaget så meget at han føler sig som et nyt menneske.

3–Step er udviklet tilbage i 2005 af Henning Klausen fra Varde, der ligesom Poul havde kæmpet en kamp mod vægten. Gennem syre/base reguleringen fandt Henning ud af at den væske der netop samles i kroppen ved for høj syre blokerer udvekslingen af fedt, og derved bremser en traditionel slankekur. Der blev noteret og læst omkring muligheder, og gennem erfaringer fra en tysk læge Hans Müller blev syreregulering med mineraler udvejen sammen med kostomlægning efter Walter Willets kostplanen. Siden Henning skrev diæten 3–Step har over 10.000 danskere nydt godt af disse erfaringer.
 

Læs mere her

tags: Danmark, slank, motivation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar