mandag den 29. november 2010

Spis mere, og tab dig hurtigere med 3-Step

Gennem målrettet kostopbygning er 3–Step blevet en succes

Slankekuren 3–Step er gennem de sidste 2 år blevet populær i Danmark med over 12.000 der har været på kuren, og flere læger der anbefaler denne. Kurens start er med fokus på væsken der hober sig op i kroppen, hvor mange overvægtige har et problem idet væsken skaber blokering i bindevævet.

Erfaringer fra bogen Syre–base balancen skrevet i 1979 ved en interview af en svensk læge. 3–Step kuren skaber succes gennem mineraler sammensat af den tyske læge Hans Müller der udviklede sammensætningen til brug ved fodboldklubben Bayern München netop for at reducere syre ophobninger i musklerne ved sportsudøvere. Denne sammensætning har vist sin effekt ved en forestående slankekur, da sammensætningen kan afhjælpe væskedannelser i bindevævet og derved skabe bedre forbrænding og stofskifte.

Når dette derfor er reguleret efter få dage, så er kosten i 3–Step opbygget efter princippet væk med animalsk fedt og meget få kulhydrater, og dette skaber en regulær fedtreducering da kroppen skal have energi andetsteds. Gennem meget spisning aktiveres kroppens forbrænding og kroppen holdes på et højt niveau, og når der ikke er energi i maden ja så er succesen fuldkommen, og 3–Step kan derfor også garantere vægttabsgaranti til de der følger kuren efter de anvisninger der er lavet.

Flere kure er opbygget således at indtagelsen af kulhydrater og fedt er lige under det man siger, er normalt og derved reduceres vægten gradvist med 1–2 kg. pr. måned, mens der ved 3–Step og dennes grundlægger fra starten er lagt op til hurtigt vægttab og indtagelsen af kulhydrater og fedtstof er derfor på det laveste, men dette glæder også mange brugere idet de fleste på blot 14 dage kan tabe mellem 6–10 kg.

Er dette nu også sundt Der er delte meninger om en vægtreducering med denne hastighed er sund, men fornuftigt svar er naturligvis at man bør tale med sin læge, hvilket 3–Step grundlæggeren Henning Klausen gjorde før han i januar 2006 startede kuren og allerede efter 4½ måned var 28 kg. lettere. Henning Klausen var på det tidspunkt plaget af hofte og knæ problemer og ligeledes i risikozonen for diabetes. Der var derfor ingen tvivl om at overvægten var betydelig mere skadelig, og derfor blev kuren gennemført hurtigt. Beregninger viser også at 1 kg.

fedt på maven skaber en belastning på 4 kg. ved knæet, så er der blot 20 kg. overvægt så belastes knæet unødigt med 80 kg ved hver skridt, og skal vi tage de såkaldte 10.000 sunde skridt dagligt, ja så belaster vi dagligt knæet med 800 tons ekstra hver dag, nu kan vi så sige "er det underligt at mange overvægtige har hofte og knæ problemer"
 

Læs mere her

tags: interview, Danmark, fodbold, 2006, slank, overvægtig, energi, diabetes,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar