søndag den 7. november 2010

Rekordstor bryllupsmesse i Bella Center

Her åbner www.booman.dk (400)17. 18. januar løber Danmarks hidtil største bryllupsmesse af stablen i Bella Center. Alle de nyeste bryllupstrends bliver præsenteret, og flotte modeshows fremviser det nye års bryllupsmode. Messen byder på et væld af smagsprøver, konkurrencer og romantiske musikindslag, mens fotografer, guldsmede, blomsterdekoratører, stylister og mange andre står parat med gode messe–tilbud. Her er kort sagt ALT til brylluppet.

I år er et nyt, stort område i Bella Center taget i brug for at få plads til 120 stande med alt, hvad et bryllupshjerte kan begære. På messens største stand finder man Image–Me.dk en ny forening af landets absolut dygtigste fotografer, som gør op med den traditionelle bryllupsfotografering og sætter helt nye og anderledes standarder for, hvordan et bryllupsbillede kan se ud. En anden nyhed på messen er bryllupsdesigneren, der ud fra brudeparrets individuelle ønsker designer et unikt og personligt bryllup. Man kan også afgive bud på Danmarks næste auktionsbryllup, som Wedding4you og Lauritz.com skyder i gang på messen. Auktionsbrylluppet udfordrer bryllupstraditionerne på eksklusiv vis og sikrer det heldige par et overdådigt bryllup til langt under vurderingsprisen.

Eventyrlige modeshows

2009s brudekjoler bliver vist frem på messens modeshows, hvor man blandt andet kan se de vildeste prinsessedrømme materialisere sig i Disneys fantastiske brudekjole–kollektion. Kjolerne er skabt ud fra de store eventyr de klassiske som Snehvide, Tornerose, Askepot og Den lille Havfrue og nyere som eksempelvis Jasmine fra Aladdin og Belle fra Skønheden og Udyret. Modeopvisningerne byder også på elegante håropsætninger, billedskøn make–up og pragtfulde brudebuketter samt det sidste nye til gommen og brudebørnene. Blandt de mange nyheder er Copenhagen Artificial Fur, der præsenterer sin kollektion af kunstpelse, som bygger på principper om dyrevelfærd, økologi, fair trade og lækkert design et stensikkert hit til alle brude på en kølig dag.

Ønskemusik og drømmebiler

Showene sluttes af med musikalske indslag, der kan gøre enhver brud og gom blød om hjertet.
"De senere år er der kommet mere fokus på den musikalske side af brylluppet, og messen giver smagsprøver på musik til alle slags bryllupper lige fra sangere, hyggepianister og duoer til jukebokse og diskoteker. Her er noget for enhver," fortæller messe–arrangør Tina Lemming.
Mens man lytter til musikken, kan man også nyde smagsprøver på mad, champagne og fantasifulde bryllupskager og overveje, hvordan man vil lade sig transportere rundt på bryllupsdagen. Skal det være i limousine eller veteranbil, karet, amerikanerdrøm eller måske en motorcykel med sidevogn Det hele kan opleves på messen.

Messe–tilbud og præmier

Der er i år masser af særlige messe–tilbud fra udstillerne. Man kan opnå store rabatter på eksempelvis vielsesringe og brudekjoler eller være heldig at vinde i en de mange konkurrencer på standene. Allerede med indgangsbilletten deltager man i konkurrencer om tusindvis af præmier, og under alle omstændigheder får man bryllupsmagasinerne BRUDEN, GOMMEN og BRYLLUPSREJSEN udleveret gratis ved indgangen.
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, kunst, roman, diskotek, Bella Center, Lauritz.com, Disney, bryllup, prinsesse, konkurrence,

1 kommentar:

  1. Sidste år var der flere udstillere, der ikke kom til Brudemessen pga den økonomiske krise.
    I år går rygterne om, at der vil blive en stor tilslutning og ikke bare for firmaer omkring København. Selv firmaer som Skrøbelev Gods fra det sydfynske øhav vil udstille og vise, hvad de kan tilbyde i forbindelse med et romantisk bryllup.
    Godset skal bla bruges til boot camp for X-faktor. I Januar 2011 bliver det vist på DR

    SvarSlet