søndag den 28. november 2010

Danmarks første webbutik for piger i alderen 10-15 år

Ny tøjbutik på nettet opfylder et stort behov

Nu får unge piger i alderen 10–15 år endelig deres første tøjbutik på nettet. Den nye butik www.daisytown.dk sælger udelukkende tøj og tilbehør til piger, der er vokset fra de traditionelle børnetøjsbutikker, men som stadig er for unge til de voksnes modebutikker.

– Der er et kæmpe udvalg af børnetøj op til 10 år og tilsvarende til voksne, men hvis du leder efter tøj til en pige i alderen 10–15 år, så skal du være heldig at finde noget og altid i en butik, der egentlig henvender sig mere til en anden målgruppe. Jeg er overbevist om, at den nye butik opfylder et stort behov, der har eksisteret længe, siger butikkens indehaver, Rikke Stokholm Pedersen.

Daisytown.dk giver de store piger et udvalg af kendte og nye mærker i god kvalitet men stadig til en overkommelig pris. Det er en væsentlig del af konceptet, at butiksmiljøet er attraktivt for pigerne selv med unik grafik og liv på siderne i form af blog, downloads og e–cards.

– Vi er på vej med mange andre ideer, der skal gøre daisytown.dk til et hyggeligt og sjovt sted at være, siger Rikke Stokholm Pedersen, der glæder sig til at se butikken vokse med flere gode mærker allerede i løbet af sommeren.

Mærkerne er til at begynde med: Vingino Jeans, Rags for girls (RFG), Blue Pepper, Ragazzi og Bonnie Doon. Allerede til sommer kommer Paul Frank til – og flere andre er på vej.

Daisytown.dk har hjemsted på Frederiksberg.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Frederiksberg, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar