fredag den 5. november 2010

Umulige bryllupsgæster får bruden til at tude

Bryllupssæsonen 2009 er i gang og der hulkes krokodilletårer og tørres næse hos bryllupsgæsterne, men bag de lukkede døre, er det mange gange bruden, der tuder og det er ikke fordi hun er glad!

De fleste tror, at gæsterne fælder en tåre af glæde til brylluppet og at bruden godt kan være lidt af en strid harpe i planlægningsperioden. Men virkeligheden er, at det ofte forholder sig stik modsat!

Hver anden brud hyler over gæsterne

Danmarks største bryllupswebsite, Bryllup.dk, har siden 2001 bidraget til planlægningen af over 100.000 bryllupper og har ved samtaler med tusindvis af danske brudepar kortlagt brudenes og gommens adfærd. Her konstateres det, at der i hvert andet brudepars planlægning og bryllupsfest, er så store uoverensstemmelser mellem brudens og gæsternes forventninger, at hun græder i frustration over det.

Den verdenskendte ekspert i bryllupsplanlægning, Anette WedMore Balle fra www.Bryllup.dk siger: – På en skala mellem Pest og Kolera, har vi nogle gæster, som er ligeglade og for lidt engagerede og på den anden side har vi de, der selv vil bestemme for meget. Begge dele er lige udfordrende for brudens følelser!.

Alle kender typen den fulde og pinlige onkel til fester, men værre er det med de to andre grupper. For bruden er det forfærdelig frustrerende, hvis hendes nærmeste så ikke gider høre om det, når hele bryllupsvirvaret bobler i hende – men endnu værre er det med de, der trodser brudens ønsker. – Såsom ikke at følge dresscoden eller brudens ønske om ikke at have små børn med til festen, tilføjer Anette WedMore Lund.

Bogen, der udkonkurrerer Kleenex!

Ægteparret bag Bryllup.dk og indehaverne af sidste års bryllupsverdensrekord Kenneth & Anette WedMore Lund, har sammen med to amerikanske skribenter udarbejdet en kort bog med en beskrivelse af de 7 værste fejl, bryllupsgæsterne kan begå.

Kenneth WedMore Lund forklarer: – Da vi skrev bogen, var det for at fortælle gæsterne alt det, bruden tænker, men ikke tør sige fordi hun er ´den pæne pige´. Den er skrevet med uhøjtideligt glimt i øjet for netop at glide lettere ned! Siden vi lancerede den i for 3 uger siden, er den med over 2.000 downloads blevet den suverænt mest populære bryllupsbog på dansk, så der har åbenbart været et kæmpebehov for en budbringer af brudeparrets tanker!

Bogen kan hentes gratis på http://www.bryllup.dk

Fotopakke inkl. PDF–udgave af bogen på dansk: http://www.bryllup.dk/pressekits/

###

Bryllup.dk
er Danmark ældste bryllupswebsite og med over 17.000 registrerede brugere, det største i Skandinavien. Sitet drives af de verdenskendte bryllupseksperter og forfattere, Kenneth & Anette WedMore Lund med base i henholdsvis Vejle og Los Angeles (for den internationale udgave af sitet, www.weddingtools.com). I 2008 blev ægteparret portræteret som "Verdens Mest Romantiske Par" i Englands største ugeblad samt The Daily Telegraph og The Sun.
 

Læs mere her

tags: England, Los Angeles, Danmark, 2009, 2008, Vejle, 2001, verdensrekord, bryllup, Rom, forfatter, Skandinavien, PDF,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar