søndag den 21. november 2010

Design og bæredygtighed ser dagens lys i ny e-gaveshop

Mangler du også tit den gode gaveidé Og har du samtidig et ønske om at købe bæredygtigt ind

Nu er muligheden her med den smarte web–shop www.umas.dk der forener lækkert designede produkter med bæredygtighed og klimabevidsthed, når du køber gaver også til dig selv.

Umas.dk introducerer, som den første web–shop i Danmark, for eksempel de dansk designede FSC–certificerede kort fra Pogga og Nowak. Herfra er også hentet de økologiske puder til hele familien.
De miljøvenlige børne–sportsposer eller evighedsnet fra australske Envirosax, sælges for første gang fra en web–shop i Danmark. De rummelige miljøvenlige net findes tillige til mors indkøbsvogn eller fars fritidsting i 15 forskellige design.
Det spanske genbrugsinitiativ Demano, som designer unikatasker og små kosmetikpunge, lavet af bannere fra Barcelonas gader kan du læse meget om på hjemmesiden. Der er tale om helt unikke tasker, og det kan være svært at vælge.
Umas.dk præsenterer desuden et nyt design af røgalarmer – Snapalarm – der monteres let med et klik uden brug af værktøj, og som er et smart og alternativ til de gængse røgalarmer.
Dertil en hel masse andre unikke, skønne og innovative produkter, som lyser op og samtidig er produceret med bæredygtighed for øje.

Trine Lønfeldt – indehaver og stifter af umas.dk har en klar vision om at få designprodukter og stærk miljø– og klimabevidsthed til at gå hånd i hånd.

"Klimaforandringer er oppe i tiden og ikke uden grund, derfor er det vigtigt, at vi alle er ansvarlige og bevidste i vores indkøb. I umas.dk vil jeg gerne give en mulighed for, at også tankerne bag produkterne kommer frem i lyset," siger Trine Lønfeldt.

"Vi skal alle sammen yde noget for at få en bedre verden og hvad er bedre end at kunne give lækre gaver og samtidig gøre noget for vores miljø," siger hun.

Med umas.dk ønsker hun at gøre en forskel og skille sig ud fra mængden. Produkterne er nøje og kritisk udvalgt og der satses på unikating, hvor hver vare har sit eget særpræg.
Umas.dk har således formået at samle stærkt design fra mange danske og udenlandske designere, hvor økologien har hævet sig et godt stykke over det fodformede.

Umas.dk er helt sikkert et besøg værd, næste gang du skal forkæle dig selv eller dem du holder af.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Barcelona, røgalarm, miljø, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar