mandag den 15. november 2010

Gratis julegaver redder din jul trods finanskrisen

Finanskrisen river juletræstæppet væk under julegaveindkøbene i år. Gratis.dk har løsningen til dem, der har svært ved at få pengene til at række: E–hæftet Gratis Julegaver – få råd til julen trods finanskrisen.

Du griner måske allerede, mens du læser disse linjer og ser for dig et klumpet ler–askebæger med grim gul glasur. En stenfamilie. Kastanjedyr med tændstikben. Noget farveladesmøreri på et lærred. 

Oh, de uskyldige barndomsår, hvor man kunne komme af sted med at pakke den slags ind i julepapir. Modtageren blev glad, fordi giveren, et barn, selv havde fremstillet tingen, med modtageren i tankerne, og brugt tid på fritidshjemmet. 

Men som voksen går den bare ikke længere, tænker du. Julegaver skal købes og koste mindst 500 kroner for at være gangbare.Julegave

Køb ikke den fordom! Download Gratis.dk’s e–hæfte med julegaveideerhttp://www.gratis.dk/julegaveideer">julegaveideer> til børn, teenagere, voksne og bedsteforældre. Gaveideerne er personlige, og de fleste af dem koster kun tid og en lille indsats fra din side. Så kan du give dine kære noget, der virkelig luner i den mørke, kolde tid: Nærvær. Tid. Noget af dig selv. Dét er juleglæde i en nøddeskal. 

Finanskrise eller ej. Du får alligevel råd til gaver i år. Det kunne være glædeligt, hvis finanskrisen bliver begyndelsen til en gammeldaws trend at give julegaver, der glæder mere end de sædvanlige tvangsindkøbte gaver.
Glædelig jul fra Gratis.dk!

Yderligere information om
: Gratis Julegaver – få råd til julen trods finanskrisen

Links og download:

Foromtale og link til E–hæfte: 
http://www.gratis.dk/julegaveideerhttp://www.gratis.dk/julegaveideer">http://www.gratis.dk/julegaveideer /> Direkte link til E–hæfte i PDF:  Vedhæftet

Kontakt Gratis.dk på www.gratis.dk">http://www.gratis.dk">www.gratis.dk, e–mail: info@gratis.dk">href="mailto:info@gratis.dk">info@gratis.dk

 <


 

Læs mere her

tags: finanskrisen, Finanskrise, julegave, penge, PDF,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar