fredag den 12. november 2010

Danskerne vilde med at købe juletræer over nettet

Salget er tredoblet. Danskerne er blevet vilde med at købe juletræer over nettet. Brødrene bag Internetbutikken Dyssegaardens Juletræsplantage konstaterer, at sidste års omsætning allerede er tredoblet her i starten af december – med tre uger til jul. Træerne bestilles på netsiden www.juletrae.com og leveres til døren.

– Vi tilbyder både salg på vores netbutik og fæld selv i plantagen her på Dyssegaarden. Men i år kan vi se, at interessen for netkøb er overvældende. Det vælter ind med ordrer, siger en travl plantageejer Morten Gjerskov.

Dyssegaarden har ikke et stort markedsføringsbudget, så stigningen i efterspørgsel må skyldes, at tilfredse kunder fra sidste år har rådet venner, familie og arbejdskolleger til at købe familiens juletræ på Dyssegaarden.

– Mange kunder er gengangere fra sidste år. Kunder, der var tilfredse med flotte, nyfældede træer, der nemt og enkelt blev leveret til døren. Men vi får også mange nye kunder i disse dage, siger Morten Gjerskov.

– Allerede denne weekend forventer jeg også et stort ryk–ind hjemme på Dyssegaardens Juletræsplantage siger plantagens anden bror, Martin Gjerskov. Mange familier i Stor–København, vil stadig traditionen tro udvælge deres helt eget træ. Vi tilbyder familierne en hyggelig dag med æselridning, dejlige naturoplevelser, gløgg, æbleskiver, brændte mandler og en masse andet julehygge. Mange af vores gæster benytter sig også af lejligheden til at bestille årets juleand gås eller flæskesteg på Dyssegaarden.

Fakta om Dyssegaardens juletræsplantage

Dyssegaarden er en familievirksomhed, som sælger juletræer på gården og via Internettet. Derudover sælges juleænder og julegæs, flæskestege, mm til ovnen juleaften. I weekenderne er der julehygge på hele gården, hvor familier kommer og fælder juletræer, børnene rider ture på æslet Harry og de naturinteresserede går en tur og besøger gårdens dysse.

www.dyssegaarden.com
 

Læs mere her

tags: København, markedsføring, juleaften, december, omsætning, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar