onsdag den 3. november 2010

Ny dansk gratis hjemmesideservice

I dag findes der mange muligheder for nybagte forældre for at lave en hjemmeside, hvor de kan vise deres nye guldklump frem. Nu kommer der et nyt gratis alternativ. Babymin.dk er et hjemmesidesystem, hvor forældre let og helt gratis kan lave en hjemmeside om deres barn med billeder, gæstebog, dagbog og meget mere.

"Målet med Babymin er, at gøre det så let at lave en hjemmeside om sit barn, at selv den grønneste computerbruger kan finde ud af det." udtaler Morten Trolle, ejer af firmaet bag Babymin.dk, og fortsætter "Og selvom det er så let at bruge bliver det alligevel en kanonflot hjemmeside, der kommer ud i den anden ende".

Babymin kommer med en række lækre designs, der udgør en flot ramme for hjemmesiderne. Når det rigtige design er valgt kan man begynde at uploade billeder og herefter er hjemmesiden klar til brug.
Man får desuden sin helt egen hjemmeside adresse ditnavn.babymin.dk.

Babymin giver også mulighed for at beskytte hjemmesiden med en adgangskode, så man kan forhindre at fremmede får adgang til billeder af dine børn.

"Internettet er det perfekte medie til at dele billeder og dagligdag med venner og familie. Desværre findes der dog også mennesker på internettet man ikke ønsker at dele sine billeder med. Babymin giver derfor mulighed for at beskytte hjemmesiden med en adgangskode, således man selv kan styre, hvem der kan komme ind på hjemmesiden" udtaler Morten Trolle.

Også på Facebook
Du kan også integrere din Babymin hjemmeside på din Facebook profil.
"Danmark er jo et af de lande med procentvis flest Facebook profiler gjort op pr. indbygger. Derfor er det også et naturligt forum at dele sine billeder i. Babymin kan derfor også vises på din Facebook profil, så dine Facebook venner kan se dine billeder og skrive hilsener i gæstebogen" udtaler Morten Trolle.

Babymin udgives af XION, der er en dansk online virksomhed, som udover Babymin bl.a. også driver ONTV, en af danmarks største online tv–guides.
 

Læs mere her

tags: internet, Danmark, Facebook, computer, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar