søndag den 5. september 2010

BabySam og Odder Barnevogne lancerer program for klapvogne

Med baby- og børneudstyrskædens forårskatalog følger fire solide klapvogne, der gør livet lettere for småbørnsfamilier. "En af modellerne kan både bruges som lift og klapvogn," fortæller kategorichef Anders Jalsøe, BabySam.
---
BabySam og Odder Barnevogne lancerer nu for første gang et program for klapvogne. Det sker i tilknytning til BabySams store forårskatalog og markerer, at Odder Barnevogne går ind på det betydelige, danske klapvognsmarked med den nye serie, der er døbt Dino.

"Serien består af fire forskellige modeller, som indenfor hver deres område alle er gode, solide vogne," siger katogorichef Anders Jalsøe, BabySam.

Den første model, Stego, karakteriseres som en praktisk paraplyklapvogn med bl.a. kaleche, frontbøjle, kurv, liggestilling og støddæmper i ophæng.

"Det er en populær klapvogn til familien, der skal bruge vognen til en hurtig smuttur på strøget," siger Anders Jalsøe.

Rex er en mere luksuriøs udgave. Denne klapvogn har mange af de samme kvaliteter som Stego, men er forbedret lidt på de fleste felter. Bl.a. har klapvognen indstilleligt styr og fladrør, som får vogn til at fylde mindre. Anders Jalsøe betegner vognen som "god til bl.a. storbyferien".

Stego og Rex er begge fremstillet i aluminium og har liggestilling til børn på op til 90 cm.

Kan bruges som barnevogn
---
Den tredje model, Bronto, adskiller sig lidt mere fra den traditionelle paraplyklapvogn. "Den er mere kompakt, når den slås sammen - og fylder derfor mindre under transport. Og så har
den alle funktioner med liggestilling, kurv, frontbøjle og støddæmper i ophænget," fortæller Anders Jalsøe.

Raptor-modellen udmærker sig ud over de nævnte funktioner ved, at den kan laves om til en lift, som kan bruges som barnevogn de første 6-8 måneder.

"Efterfølgende kan den ændres til en klapvogn og den har alle funktioner, der gør den enormt anvendelig til alle formål," konstaterer Anders Jalsøe.

Alle fire vogntyper fås i tre forskellige farver.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar