onsdag den 15. september 2010

Kloden drejer hos Nordisk Korthandel

Alle taler om Kloden, få din egen hos Nordisk Korthandel

Nordisk Korthandel har netop fået leveret mere end 800 glober fra sin leverandør i Chicago - så nu er butikken fyldt godt op med hele 40 forskellige modeller.

Udvalget spreder sig over bordmodeller, gulvmodeller og oppustelige glober - alle i forskellige størrelser, både med og uden lys. Fælles for alle de forskellige modeller er den gode kvalitet, som vi ved vores kunder efterspørger. Globerne bliver produceret i USA af Replogle Globes, som også leverer til Det Hvide Hus - således har alle præsidenter fra Herbert Hoover til Barack Obama haft Replogle Globes i Det Ovale Værelse.

Nordisk Korthandel tilbyder således glober til både børn og voksne - til pynt og til undervisning, med tekst på enten dansk eller engelsk.

En globus er også en god gaveidé, da den gengiver lande og kontinenter i det rigtige størrelsesforhold, modsat et vægkort, hvor propertionerne altid bliver forvrænget, når den runde kugle skal overføres til to dimensioner.

Kom ind i butikken og nyd synet af de mange glober! Få en lille forsmag ved at se udvalget her: http://www.scanmaps.dk/butik/glober/index.php

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar