tirsdag den 21. september 2010

AstmaCare Danmark givet et godt råd til børn med astma

Vild med Dans JA - Vild med Astma NEJ

Fri for Astma Helt naturligt med Buteyko

Vores børn skal deltage for fuld udblæsning i al form for motion og idræt også når de har astma det kan de når de og deres forældre bruger Buteyko ÅndedrætsMetoden!

- Og det er ganske vist siger radiodoktor Carsten Vagn-Hansen Buteyko har ret Buteyko Terapi virker Typisk vil mange børn med astma have svært ved at trække vejret gennem næsen fordi den ofte er helt stoppet. Så er det ganske naturligt at bruge munden til at trække vejret med det er begyndelsen til en uvane.
Luk munden og brug næsen

Siger Lise Windfeld Bornerup fra AstmaCare Danmark og fortæller her hvad du kan gøre for at dit barn kan have en fri næse.

Det er faktisk en lille leg!

Bed dit barn om at lukke munden og holde sig for næsen!
Bed derefter dit barn om at hoppe op og ned nogle gange, stadig med lukket mund og mens det holder sig for næsen.

Nu kommer det vigtigste munden skal blive ved med at være lukket når dit barn holder op med at hoppe og slipper næsen!
Bed nu dit barn om at trække vejret gennem næsen med lukket mund.

Det er ikke helt sikkert at dit barn efter bare en gang, uhindret kan trække vejret gennem næsen så er det bare at lave øvelsen et par gange til.
Jo flere gange jo mere luft i næsen så kan det næsten ikke være mere enkelt!

Prøv det selv, så kan dit barn se hvordan det skal gøre!

Hvis dit barn hellere vil sidde ned virker det lige så godt!
Så skal du bare bede dit barn om at bevæge hovedet op og ned og svaje i overkroppen.

Hvis du og dit barn gerne vil have mere inspiration til hvordan I kan komme videre med at tage kontrol over astmaen er du velkommen til at downloade en lille gratis bog fra www.astmacare.dk den lille bog, AstmaFri ABC viser en anden øvelse som er virkelig god for børn med astma og fortæller en god historie.

Lise Windfeld Bornerup fra AstmaCare Danmark underviser voksne og børn i at tage kontrol over deres astma og andre luftvejsproblemer.
Lise har selv fra barnsben haft astma og fik først styr på den, da hun begyndte at arbejde med Buteyko Åndedrætsmetoden.

Hvis du vil se hvordan du som voksen får en fri næse kik med her på MiddagsMagasinet den 31. august 2009 http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/ r=7
Du er velkommen til at kontakte Lise Windfeld Bornerup fra AstmaCare Danmark for at få mere at vide om Buteyko ÅndedrætsMetoden.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar