tirsdag den 14. september 2010

Julesalg af hjemmesko til babyer boomer

Der er stor sandsynlighed for, at de smås julegaver i år vil være hjemmesko, legetæpper eller løbecykler, hvis de er fra en af baby- og børneudstyrskæden BabySams 35 butikker. "De er på ønskesedlernes top 3, der nu nok er skrevet af forældrene," siger kategori- og indkøbsdirektør Allan Agerskov, BabySam.

Hjemmesko, løbecykler og lege- og aktivitetstæpper. Det er det helt store hit og på top 3 over de mest købte julegaver i baby- og børneudstyrskæden BabySams 35 butikker over hele landet. Det oplyser kategori- og indkøbsdirektør Allan Agerskov.

Hjemmesko står højt på ønskesedlen for småbørn, nok oftest skrevet af forældrene. Vi har indtil videre solgt over 2.000 par i december. Hjemmeskoene giver støtte til de smås fødder og er derfor vigtige, når de skal lære at gå. Vi har fra størrelse 18 til 26. Der er både til de helt små, der skal til at tage deres første skridt, og til de lidt større, der er mere sikre på fødderne, siger Allan Agerskov.

Et andet hit inden for legetøj er løbecykler, der findes i bl.a. naturtræ, lyseblåt og lyserødt. "Løbecyklerne har også en funktion, for de træner børn fra to årsalderen i balance, reaktionsevne og bevægelsesreaktion, og de kan bruges både inde og ude, fortæller Allan Agerskov.

Det tredje hit er lege- og aktivitetstæpper, der kan stimulere motorik og reaktioner.

"Selv om detailhandelen generelt melder om et salg, der er stærkt i underkanten af sidste år, klarer vi os godt. Det skyldes, at de færreste familier vil spare på udstyr til babyer og småbørn," konstaterer Allan Agerskov

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar