torsdag den 2. september 2010

Red dit parforhold med kærlighedscoach på nettet

Mange bruger sommerferien til at give deres parforhold en sidste chance. Ny kærlighedscoach på nettet gør det nemmere at genfinde kærligheden, før det er for sent.

Parforholdsproblemer holder ikke sommerferie, men blusser tværtimod ofte op i sommermånederne. Far og mor får endelig tid til at tale sammen, men desværre er det ofte for sent.

Nu får danskere med revner i kærligheden, imidlertid en kærlighedscoach. Hører man til dem, som ikke orker parterapi hos en psykolog, så er der godt nyt:

CoachYourself, som coachen hedder, ligger nemlig på nettet. Det betyder, at man kan udvikle parforholdet hjemmefra, når det passer ind i kalenderen.

40 procent skilles
Ca. 40 procent af alle ægteskaber opløses hvert år. Mange bruger sommeren til at se, om de kan finde hinanden, og her kan kærlighedscoachen hjælpe folk med at tale sammen, lære hinanden bedre at kende og udligne nogle af de forskelle, som er mellem dem. Vi oplever ofte, at mange par ikke er gode til at tale om tingene. Derfor går mange par fra hinanden efter sommerferien, siger adm. direktør Lone Thomsen hos coachingfirmaet ClearVision, som har lang erfaring med almindelig parterapi, og nu som de første har udviklet online parcoaching.

Coaching på SMS
I modsætning til almindelig parterapi, hvor parret taler sammen med en coach, coaches mand og kone individuelt. Det sikrer, at begge parter giver så ærlige svar som muligt, når de svarer på de ca. 125 spørgsmål om deres parforhold.
Spørgsmålene tester , hvor gode parret er til at tale med hinanden, hvor godt de trives, deres selvværd, og i hvor høj grad de tænker positivt. På baggrund af svarene modtager de to partnere løbende SMS er med anvisninger om, hvad de kan gøre for sig selv, men også for at dække et behov hos partneren.

Hjælp til selvhjælp
Mange parforhold fungerer ikke optimalt, fordi den ene part tumler med en række problemer som f.eks. at være åben og give nærhed. Derfor rejser vi en række spørgsmål, som skal få folk til at reflektere over, hvordan de kan løse deres problemer og samtidig give mere til deres partner. Coachingen bliver en hjælp til selvhjælp. Den kan give parforholdet det friske pust, som det har trængt til i lang tid, og som gør, at parret får det meget bedre, siger Lone Thomsen.

Helt overladt til elektronisk coaching er man alligevel ikke. Alle par superviseres af to professionelt uddannede coaches hos ClearVision, der sikrer, at det er de rigtige spørgsmål, der stilles. Samtidig får alle par mulighed for at tale med en personlig parcoach ved siden af netcoachingen, hvis de har behov for det. ClearVision har i øvrigt også udviklet netcoaching for enkeltpersoner, der gerne vil tænke mere positivt og få et bedre selvværd. Alle it-værktøjer er kryptererede, og det betyder, at dine oplysninger sikres fortrolighed.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar