mandag den 16. juni 2014

Deltag i fotokonkurrencen Sommerbilleder og vind fantastiske præmier

Den 1. juni 2014 lød startskuddet til den fedeste fotokonkurrence denne sommer. Kategorien er Sommerbilleder, og vinderne kan glæde sig til flotte præmier fra bl.a. Skallerup Seaside Resort, Ree Park og CEWE FOTOBOG. Konkurrencen
I konkurrencen Sommerbilleder har deltagerne mulighed for at vælge mellem fire temaer, hvorudfra de tager billeder. Det er op til deltagerne selv at bestemme, hvordan de vil fortolke temaerne.
Sommerbilleder har temaerne: Sommerglæde, Sommerens lys, Sommerkys og Sommermad.

Konkurrencen bliver afviklet i både Danmark, Norge og Sverige, og løber fra primo juni til 31. oktober 2014. Herefter bliver de bedste billeder kåret af professionelle fotoeksperter.

Sponsorer og præmier
Skallerup Seaside Resort sponsorerer 1. pladsen i konkurrencen med et dejligt ophold for 4 personer i et af deres skønne spahuse (type D4) – beliggende direkte ud til Vesterhavet. Ree Park sponsorerer 2.-5. pladserne med familiebilletter til 2 voksne og 2 børn (3-11 år), hvor de fantastiske smukke, farlige og sjældne dyr kan opleves i parken. Begge steder er der rig mulighed for, at familien frit kan boltre sig i aktiviteter for både små og store.

6.-20. pladserne kan glæde sig over at vinde flotte CEWE FOTOBØGER, hvor de nemt kan forevige sommerens oplevelser på en professionel måde.

"Sammen med vores fantastiske sponsorer, glæder vi os til at hylde sommeren med dette års sommerfotokonkurrence. Vi glæder os til at se de mange flotte billeder som bliver taget, og ser frem til at finde vinderne til de skønne præmier," udtaler adm. direktør for CEWE Nordic, Ané Gyldholm.

Deltagelse og tilmelding
Alle er velkomne til at deltage i konkurrencen, både unge som gamle. Det vigtigste er, at deltagerne elsker at tage billeder – og det er uanset om de tager billeder med smartphone eller spejlreflekskamera.

Deltagerne skal blot vælge en kategori og et tema (eller flere) at tage billeder ud fra, og derefter uploade på CEWE Nordics hjemmeside www.cewefotobog.dk. Så er de automatisk med i konkurrencen om de flotte sponsorpræmier fra bl.a. Skallerup Seaside Resort, Ree Park og CEWE FOTOBOG.

Tilmeld dig sommerens spændende fotokonkurrence på www.cewefotobog.dk, og læs mere om Skallerup Seaside Resort på www.skallerup.dk, og om Ree Park på www.reepark.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, billetter, direktør, OB, konkurrence, kamera, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar