torsdag den 11. december 2014

Nu er den nye CEWE FOTOBOG app her

Nu kan du gøre dine billeder til en personlig julegave via smartphone eller tablet I den digitale tidsalder kan man nemt og hurtigt tage billeder. Derfor er der stor efterspørgsel på fleksible og ukomplicerede løsninger til redigering og forarbejdning af de mange billeder, der tages. CEWE forener smartphone-trenden med fotoprint af høj kvalitet. Med den nye CEWE FOTOBOG app kan man til hver en tid redigere sine billeder og forvandle dem til et flot fotoprodukt. På den måde kan man nemt og hurtigt lave en personlig gave til jul.

Uanset om man sidder hjemme i sofaen eller er på farten, så kan man bruge af app'ens nye funktioner og forbedrede brugervenlighed. Med CEWE FOTOBOG appen kan man nemt og hurtigt gøre sine yndlingsbilleder til fotoprodukter samt bestille dem direkte via smartphone eller tablet. CEWE FOTOBOG appen udvides og forbedres hele tiden. På den måde kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder samt en fremragende brugervenlighed. Derfor har appen allerede talrige gange udmærket sig som testvinder, som for nylig i magasinet Connect (nr. 01/2014). Mulighederne for at gøre digitale billeder til et kunstværk strækker sig lige fra CEWE FOTOBOG til smartphone og tablet covers, postkort, CEWE KALENDER og fotoprint.

Selv de nye luksus-covers i mat kan udformes og bestilles via CEWE FOTOBOG appen.

Produkterne kan sendes direkte hjem til dig eller hentes hos en af CEWEs mange samarbejdspartnere, som f.eks. El-Giganten, Expert, Bilka eller Netto.

Højdepunkter
CEWE FOTOBOG appen stråler med sit nye design. Ved hjælp af visualiseringen af brugerens aktuelle position bliver det at designe endnu mere overskuelig. Med den nye app kan der desuden designes nye produkter som CEWE FOTOBOG luksus-mat, CEWE KALENDER i panoramaformat, smartphone luksus cover i mat og mange flere.

Mere information på www.onlinefotoservice.dk

Læs mere her

tags: OB, kunst, Bilka, julegave, 2014, Netto,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar