søndag den 18. september 2016

Tivoli lukker sommersæsonen med musik, motion og mord!


Når Tivoli nu på søndag den 25. september siger tak for en dejlig sommer, bliver det med alt godt fra Haven. De morgenfriske motionister kan starte dagen med en løbetur, Tivoli-Garden går parade og Pantomimeteatret forkæler med en særforestilling med indbygget overraskelser. Der lægges først ud lørdag med biludstilling, dans på Plænen og sidste sommerture i 3-i-1 forlystelsesnyheden Fatamorgana.Tyvstart lørdag med gratis adgang for udvalgte bil-ejere
Det er jo Tivoli, og derfor skal der to dage til at fejre afslutningen på årets sommersæson. Lørdag den 24. september får gæsterne lejlighed for at se en udstilling af af biler fra Skoda, Seat, Volkswagen og Audi.
Der vil være mulighed for gæsterne at møde personale fra de fire bilmærker, som guider gæsterne rundt om bilerne og bag rattet, hvor drømmende kan få frit spil. Hvem ved, om man ikke før, man går hjem har underskrevet en slutseddelJ Der er på dagen fri entré til Tivoli ved fremvisning af bilnøgle til mærkerne Skoda, VW, Audi eller Seat. Tilbuddet gælder en person pr. bilnøgle. Senere er det Tivoli Late Night Orchestra, der forvandler græsset foran Plænen til et livligt dansegulv, når bandet og Niels HP og Frederikke Vedel for sidste gang denne sommer byder op til dans.

Sidste søndag i sommersæsonen er altid speciel
På sommerens sidste åbningsdag er der noget for alle aldre. Fra klokken 12 vil Rasmus Klump og Flora hver time indtil klokken 17 underholde de mindste med deres hyggelige sange og historier, og så står den ellers på musik, dans og rutsjebaneture, lige indtil Tivoli klokken 23 lukker sæsonen med et forrygende festfyrværkeri.

På med løbeskoene søndag
De morgenfriske kan allerede fra morgenstunden komme på en løbetur i Tivoli. Klokken 9 går startskuddet ved Den sorte diamant til "Copenhagen Cultural District Urban Trail", et 10 kilometer langt løb, der går gennem Københavns Kulturkvarter. Ud over at løbe gennem Tivoli, kommer deltagerne blandt andet også forbi Christiansborg Ridebane, Københavns Rådhus og Christian IV's gamle bryghus. "Copenhagen Cultural District Urban Trail" foregår udenfor Tivolis åbningstid, og er kun for folk, der er tilmeldt løbet på forhånd. Læs mere om løbet her: http://www.tivoli.dk/da/program/2016/copenhagen+cultural+district+urban+trail

Mord på Pantomimeteatret søndag
Efter kæmpe succes med balletten Askepot, hvor Dronningen har skabt scenografien, og Oh-Land har stået for musikken, siger danserne på Pantomimeteatret søndag kl. 15 traditionen tro farvel med en sjov og skæv særforestilling. I "Tak for i år" er prøver, der går galt, intriger og konkurrerende dansere, der ender med at slå hinanden ihjel, blot nogle af ingredienserne i den dramatiske forestilling, der også indeholder smukke dansenumre, blandt andet en scene fra Askepot, som aldrig er blevet vist. Og så er der gæsteoptræden fra en kendt og folkekær skuespillerinde, der engang selv har været danser på Pantomimeteatret.

Lukker og slukker sommersæsonen med et knald
Det ville ikke være en rigtig sæsonafslutning uden fyrværkeri. Tivolis fyrværker har da også sørget for at sole, fontæner, luftbomber, møllehjul, og hvad der ellers hører til et ordentligt krudtshow, er klar til klokken 23, hvor Tivoli afslutter sommeren på festlig vis med brag, farver og musik.

Lørdagens program 24. september
12.00 Tivoli-Gardens parade gennem Haven
12.00 -17.00 Rasmus Klump og Flora underholder hver time ved Rasmus Klumps hus
13.00-17.00 Akvariefoyer – Fiskefodring
13.45 Tivoli-Gardens parade gennem Haven
14.30 Tivoli-Gardens Musikkorps giver koncert på Plænen
19.00 Pantomimeteatret – Den uheldige Frier
19.00 Glassalen – Mick Øgendahl's FEST
20.30 Pantomimeteatret – Harlekin Skelet
21.30 Glassalen – Mick Øgendahl's FEST
22.00 Plænen – LørdagsDans med Niels HP & Frederikke Vedel og Tivoli Late Night Orchestra
22.45 Tivoli Søen – Tivoli Illuminationer

Søndagens program den 2. september
09.00 Copenhagen Cultural District Urban Trail – tilmelding nødvendig
12.00-17.00 Rasmus Klump og Flora underholder hver time ved Rasmus Klumps hus.
13.00-17.00 Akvariefoyer – Fiskefodring
13.30 Den uheldige frier, Pantomimeteatret
15.00 Tak for i år! Pantomimeteatret
16.00 Glassalen: John og Joel, En hyldest til Elton John og Billy Joel
16.30, 19.30 Tivoli-Gardens Parade
21.00 Tivoli-Gardens Tappenstreg gennem Haven
21.45 Tivoli Illuminationer
23.00 Lukkefyrværkeri fra Koncertsalens tag

Tivoli åbner igen den 14. oktober med tre ugers Halloween-fest med græskar, handelsboder, fugleskræmsler og zombier.

Læs mere her

tags: København, Dronningen, Tivoli, Audi, skuespiller, VW, skuespillerinde, HP, koncert, 2016, Mick Øgendahl, Christiansborg, Skoda, Seat, Volkswagen, løbesko,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar