torsdag den 1. september 2016

Bittesko specialiserer i salg af sko til sygdomsramte


Bittesko fokuserer en betragtelig del af deres forretning på at sælge sko, som øger komforten og stabiliteten og dermed afhjælper især diabetes- og gigtramte fødder.Bittesko er en skotøjsforretning med base i Tørring, der har eksisteret siden 1978. I 2013 startede den en webshop, hvorfra den med stor succes sælger sko til damer, herrer og børn. Den har et bredt udvalg af sko til mange forskellige kundegrupper, men har den seneste tid valgt at fokusere stærkt på salg af sko med fokus på fodstabilitet, hvilket er produkter, der er meget efterspurgt hos kunder med eksempelvis diabetes- eller gigtramte fødder. Disse produkter går under den delvise betegnelse 'medical sko' eller medical sandaler' etc. og har en række karakteristika, der adskiller dem fra mere almindelige sko, såsom besiddelse af brede læste og udtagelige såle. Deres særlige design og egenskaber giver dem øget stødabsorbering og lettere gængfunktion, hvilket er til stor hjælp for gangbesværede mennesker, der i de fleste andre skotøjsforretninger ofte har svært ved at finde passende sko, der i tilstrækkelig grad beskytter deres ømme eller sygdomsramte fødder.

Virksomhedens repræsentant, Lasse Nørremark, siger om Bitteskos fokus på 'medical sko': "Siden vi startede vores webshop i 2013 har vi løbende fået henvendelser fra folk, der efterspurgte specialsko, som tog mere hensyn til gangbesværede mennesker og deres særlige behov. Vi så derfor et sundt marked for os, hvor vi kunne gøre folk glade og møde nogle behov, der ikke rigtig tilfredsstilles andre steder. Siden vi så begyndte at sælge vores sko med fokus på fodstabilitet, har vi oplevet en enormt positiv feedback, ikke bare fra kunder med diabetes eller gigt, men også fra folk, der bare af forskellige årsager ofte døjer med ømme fødder."

Med den bemærkelsesværdige popularitet af disse mere beskyttende sko, tilkendegiver virksomheden, at den ikke blot vil fortsætte med deres nuværende produkter, men også søge at udvide sortimentet, for at møde endnu flere kunders behov.




Læs mere her

tags: 2013, virksomhed, diabetes, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar