onsdag den 14. september 2016

Munkebjerg Hotel skifter sine vinglas ud med specialdesignede Riedelglas


Munkebjerg Hotel skifter på hele hotellet sine almindelige vinglas ud med østrigske Riedelglas, som efter mange års forskning er specialdesignede til at bringe det bedste ud af enhver vin.Alle vinglas på Munkebjerg Hotel er fra 1. september blevet skiftet ud. Som en del af et nyt vinkoncept har hotellet indkøbt 3.500 specialdesignede vinglas fra Riedel Vinglas til at erstatte sine almindelige glas.

Glasset og dets effekter på sanserne i forbindelse med indtagelse af vin er en videnskab, og efter 260 års forskning i og udvikling af den mest hensigtsmæssige udformning af vinglas, har østrigske Riedel fundet en formel, der forøger vines duft- og smagsindtryk med 50%. Det lyder som et forsøg på indbildning, men trylleriet – eller i dette tilfælde videnskaben – er helt igennem ægte.

Riedel har i mange år fortalt historien om glassets vigtighed for vinoplevelsen og insisterer på, at den gode smagsoplevelse starter med det rette glas. Virksomheden er kendt for at have vinglas, der bringer det bedste ud af enhver vin, og man kan følgelig få Riedelglas i utallige forskellige former, der alle er optimerede til enkelte vine og druetyper. Med indførelsen af Riedelglas sikrer Munkebjerg Hotel, at dets gæster altid drikker vin af de bedst mulige glas og følgelig får den optimale vinoplevelse.

Hotellet tilbyder desuden deltagelse i eksklusive events for vinglassmagning, hvor Riedelglassene tages i brug. Disse events finder sted lørdage kl. 16.00-17.00, og reservation kan foretages på telefon 76 42 85 00 eller på info@munkebjerg.dk. Der kan forudbestilles alle dage på selvvalgt tidspunkt ved min. 10 deltagere
.
Hotellet er i øjeblikket én ud af fem forskellige lokationer i landet, der tilbyder deltagelse i sådanne eksklusive vinoplevelser. Til alle Riedel-glassmagninger serveres tre forskellige vine i tre forskellige glas.


Læs mere her

tags: videnskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar