søndag den 11. september 2016

Gratis hjælp til Danske brudepar


Med 15 års erfaring i bagagen har tidligere weddingplanner Stine Hemmer-Havnsgaard valgt at dele rundhåndet ud af sine erfaringer, via sin nye blog The Wedding Club.Det er blevet til planlægning af mere end 250 bryllupper for den tidligere danske weddingplanner, Stine Hemmer-Havnsgaard. Siden 2001 har hun arbejde professionelt med at føre danske og udenlandske brudepars drømme ud i livet. Efter i 10 år også at have omdannet og regeret på et af Sjællands smukkeste slotte, var det dog tid til en pause for at hellige sig familien.

Men den årti-lange ekspertise, erfaring, kendskab til branchen og hvordan man håndterer de mange følelser et brudepar går igennem, skal ikke bare være spildt, mener Stine Hemmer-Havnsgaard.
Derfor har den driftige iværksætter valgt at dele rundhåndet ud af sin erfaring på sin nye blog, The Wedding Club – helt gratis.

"Jeg har stadig en naturlig stor interesses for bryllupper og du finder mig også altid lige søge igennem udenlandske bryllupsmagasiner i lufthavnen eller lige kigge brudekjoler eller snapchatte brudepar vi ser på vejen, når vi er ude at rejse."
Det er alt det, der netop nu lanceres til danske brudepar på bloggen www.TheWeddingClub.dk
Selvom bloggen kun er er par dage gammel, har der været rigtig god respons og mange likes på Facebook fra giftelystne danskere.

Fremtiden er også fyldt med bryllupper.
Derfor arbejdes der lige nu på endnu flere tilbud, til gavn for de danske brudepar.
"Jeg har flere projekter i støbeskeen – b.la. et værktøj der hjælper brude med at komme i den perfekte brudekjole-form. Desuden skriver jeg på to bøger om at planlægge bryllup, samt et kursusforløb til dem som gerne vil kaste sig ud i at blive professionelle bryllupsarrangører ".
Indtil da vil bloggen dagligt blive opdateret med ny inspiration, trends, tips og råd til planlægning, DIY-projekter og meget mere.


Fakta:
Stine Hemmer-Havnsgaard, 38 år, bosat i Havdrup, på Sjælland.
Mor til to små drenge og gift med Jørgen Hemmer-Havnsgaard på 8. År.
Har arrangeret ALT inden for bryllupper, lige fra traditionelle danske og udenlandske bryllupper, til andre religioner såsom indiske og tyrkiske bryllupper samt været idé kvinde til adskillige helt unikke bryllupskreationer – b.la. en udendørs vielse med "svævende" lysekroner.
Weddingplanner på Danmarks første fuldt sponserede bryllup samt initiativtager til Danmarks første bryllup solgt via online auktion.

Udviklede koncept for Tina Lund og Allan Nielsen storslåede 3 dages slotsbryllup i 2011.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sjælland, Facebook, 2001, bryllup, Tina Lund, kursusforløb, værktøj, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar