tirsdag den 6. september 2016

Hollywood hunde indtager Tivoli 11.9.16


Søndag den 11. september bliver Tivoli fyldt med vandskåle, kødben og logrende haler. Dansk Kennel Klub og Tivoli afholder Hundens Dag med aktiviteter for både de firbenede æresgæster og deres ejere. Årets tema er "Fantastiske Filmhunde", så der bliver skruet ekstra op for glimmer og glamour, når menneskets bedste ven er dagens æresgæst i Carstensens Have. Dagen bliver afsluttet med agility opvisning foran Plænen, hvor gæsternes egne hunde også kan få lov til at prøve. Der er allerede forhåndstilmeldt mere end 100 hunderacer, som deltager i årets hundeparade. Der lægges ud med første bjæf fra kl. 11:00.Collie, blodhunde, sankt bernhards, boxer, chihuahua, mops, schnauzer er bare nogle af de over 100 forskellige hunderacer, der deltager i årets hundeparade. Hunde har i øvrigt gratis adgang i Tivoli på dagen ifølge betalende ledsager.


Filmhunde på Plænen
Der bliver ekstra glamour i år, når det store hundeshow på Plænescenen går i gang klokken 15.00, for temaet er i år "Fantastiske Filmhunde". Hunde har gennem tiden spillet flere større roller på film og tv. Tænk bare på hunden Kvik i Matador. Mange kan heller ikke sige sig fri for at tænke på Lassie-filmene, når de ser en collie. Filmen "Turner og hund", hvor Tom Hanks spiller sammen med en dogue de Bordeaux, fik stor betydning for racens popularitet. Det samme kan siges som dalmatinere og chihuahua og ikke at forglemme den danske hønsehund, der blev berømt som Poul Thomsens trofaste Balder.

Hvad skal der til for, at en hund kan blive filmstjerne
Det har hundeekspert og dagens konferencier Lise Lotte Christensen et par gode bud på. Fra scenekanten fortæller hun, mens de kendte hunderacer fra film- og tv-verdenen går catwalk på scenen. Oftest bygger filmhistorierne på rigtige hundebedrifter, og måske netop derfor har det gjort nogle hunde til stjerner og andre til det modsatte.

Hundeekspert og vært på scenen Lise Lotte Christensen siger;
"Det er bestemt ikke tilfældigt hvilket hunde, der er blevet filmstjerner på det store lærred. Langt de fleste af dem har gjort sig fortjent til det, da mange af filmene bygger på virkelige hændelser. Derudover har den enkelte hunderaces instinkter, brugsegenskaber og X-Factor også stor betydning".


Dagens program

11.00-23.00 Flinke hunde i snor er velkomne i Tivoli
11.00-16.00 På græsset foran Plænen kan hunde og deres ejere prøve den opstillede agilitybane
11.00-17.00 Besøg Dansk Kennel Klubs informationstelt ved Plænen og deltag i konkurrencer
14.15-14.30 Opstilling til raceparade foran Pantomimeteateret
14.30-15.00 Raceparade gennem Haven - kom og vær med!
15.00-16.00 Show på Plænen, med bl.a. Dog Dancing. Årets tema er Fantastiske Filmhunde.
16.00-16.30 Agility-opvisning på græsset foran Plænen ved Schæferhundeklubbens Kreds 2, Amager

Konferencier: Lise Lotte Christensen

Fakta
Hundens Dag i Tivoli, hvor gæsterne kan medbringe deres firbenede venner i forlystelseshaven går langt tilbage i Tivolis historie. Man ved med sikkerhed, at Tivoli tilbage i 1895 arrangerede en hundeudstilling i samarbejde med Dansk Kennel Klub.

Hundens Dag afholdes i samarbejde mellem Dansk Kennel Klub og Tivoli. Hundene kommer på dagen gratis i Tivoli, hvis de er ledsaget af en betalende gæst, og de får lov til at være sent oppe – helt til kl. 24.

Læs mere her

tags: Tivoli, Film, Amager, konkurrence, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar