onsdag den 18. februar 2015

En revolutionerende grillteknik med professionalisme i højsædet

Grilltiden nærmer sig, nu er det tid til at se om udstyret skal udskiftes med en moderne grill Der er ikke længe til grillene kan tages frem, og kødet kan tilberedes herpå. I den forbindelse er kvalitet og sikkerhed vigtigt for en succesfuld tilberedning og en lang holdbarhed af grillen. Derfor er det professionelt grillgrej, der er essentielt for at kunne sikre et godt resultat og ikke mindst spare værdifuld tid.

God kvalitet og variation er især noget Primos patenterede ovale grill kan garantere. Grillen kan både anvendes til at grille, bage eller ryge alle former for kød eller mad. Derudover er grillen især perfekt til tilberedning ved 'low & slow'. Dette kan blandt andet være pulled pork, hvor tilberedningen ofte har en varighed på 12 timer eller mere ved konstant lav temperatur.

I grillsæsonen foretrækker mange grillmestre at anvende en gasgrill. Her er CADAC Titan BBQ gasgrillen perfekt, da den har et lavt gasforbrug og derfor er billig i drift. Grillen er udstyret med dobbeltskrog, hvilket betyder, at grillen holder længere. Ydermere findes et indbygget 'Easy-to-clean' system i grillen, der sikrer, at alt fedet løber ned i en affaldsholder bagpå grillen. Efter brug kan holderen enkelt fjernes, og fedtet kan frahældes.

Professionalisme i fokus

En Danroaster™ Charcoal Grill er markedets bedste professionelle grill, der med et forbrug på blot 10-18 kg. briketter, er absolut billig i brug. Grillens lukkede konstruktion sikrer ydermere en væsentlig reduceret stegetid og er særligt velegnet til tilberedning af pattegris, lam og vildsvin. Tilberedningstiden af helstegte dyr har en stegetid på cirka 4½ time og er derfor exceptionel hurtig.

Forhandles af Grillselv

Grillene forhandles af Grillselv.dk, der foretager en grundig test af alle produkter, før disse bliver en del af sortimentet. Grillene bliver udstillet på Copenhagen Food Fair den 22.-24. februar i Bella Centret i København på stand 006B i Hal C3 under navnet Danroast.



Læs mere her

tags: København, patenterede, pattegris,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar