onsdag den 29. januar 2014

På tøsetur til Svendborg

Skal skilsmissen fejres Eller trænger du og veninderne bare til en pigeweekend med forkælelse, fjol og bobler Så er Hotel Ærø i Svendborg stedet.
Januar og februar er kun så grå og triste, som man gør dem til. Det mener man på Hotel Ærø i Svendborg, der netop har opfundet begrebet "Tøsetur til Svendborg".

- Jamen, i stedet for at gå og brokke sig og være lidt vinterdepressiv, så vælger vi den sjove løsning. Kom med din veninde eller mor. Tag en pause fra dagligdagens stress og jag, og kom ud og fjol med pigerne. Der er masser af natteliv i Svendborg. Få massage, professionel styling og makeup, og slut det af med bobler og et Hollywood-portræt, lokker hotelchef Ellen Sandal.

- Og har du selv eller en af veninderne en skilsmisse med i bagagen, så lad os få den ud i lyset og festet væk, tilføjer hun med et af sine karakteristiske grin.

De pigegrupper, der fristes af en Tøsetur til Svendborg, kan endvidere se frem en lækker treretters menu på hotellets anerkendte spisested Restaurant5, en overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffet.

Hotel Ærø ved den gamle træskibshavn i Svendborg er kendt som byens hyggeligste hotel, som Elvira Madigan og Sixten Sparre valgte at bo på, inden de i sommeren 1889 gik i døden sammen på grund af ulykkelig kærlighed. Hotellet ligger centralt i Svendborg ved vandet, kun få minutter fra banegården.

###

Links:
www.hotel-aeroe.dk
www.visitsydfyn.dk

Læs mere her

tags: Hollywood, stress, skilsmisse, Svendborg, massage,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar