torsdag den 9. januar 2014

Kendte Frederiksberg ildsjæle pynter drømmejuletræ på Frederiks Jul

Når Frederiks Jul åbner dørene til Brøndsalen fredag den 20. december kl. 14, står Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj klar til at klippe juleguilanden.
Borgmesteren er samtidig den ene af fire kendte Frederiksberg ildsjæle, der har kastet sig ud i julelegen og takket ja til at pynte og vise sit personlige drømmejuletræ på Frederiks Jul.

"Julen er hos os megen traditionsbunden. Vi får både and og flæskesteg, vi spiller julebingo og træet er altid en ædelgran pyntet med danske og norske flag" udtaler Jørgen Glenthøj, da vi spørger til borgmesterens særlige juletraditioner.

Danseren Silas Holst er mere til glimmer og glitter.
"Jo mere sølv, guld og lilla, jo bedre. Gerne med lyskæder, sølv lametta og dannebrogsflag, så er det rigtig jul" siger Silas Holst.

For lakridskongen Johan Bülow er det en ganske særlig jul i år.
"Julen er varm og sammen med familien. Julen betyder ekstra meget for mig i år, da min lille pige kan opleve den rigtigt for første gang og det ser jeg virkelig frem til", supplerer Johan Bülow.

Den folkekære og sprælske skuespiller Jytte Abildstrøm hylder julens budskab om næstekærlighed. "Lige fra jeg var barn, har julen altid betydet, at vi hylder "et barn er født i Bethlehem" og den stund med alle de gode ord i salmerne og træet som midtpunkt. Træet pynter jeg helt enkelt med pigeonæbler, røde og hvide hjerter, to hvide dure (fra Noahs ark) og fire engle - helt enkelt med stjernen i toppen", udtaler Jytte Abildstrøm.


Oplev drømmejuletræerne på Frederiks Jul i Brøndsalen i Haveselskabets Have

Fredag den 20. december kl. 14-20
Officiel åbning kl. 14 v. Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj
Lørdag den 21. december kl. 11-18
Søndag den 22. december kl. 11-17

Gratis entré

Se program på www.frederiks-jul.dk og vind Frederiksberg lækkerier på www.facebook.com/frederiksjul.dk

Arrangør : Frederiksberg Handels- og Erhvervsforening i samarbejde med Frederiksberg Kommune.
Idé, koncept og produktion : Expo Viva


Læs mere her

tags: borgmester, Frederiksberg, skuespiller, december, flæskesteg, æble,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar