onsdag den 8. januar 2014

Fulde huse på Frederiks Julemarked

image description
Når Frederiks Jul går i luften d. 20.-22. december, på det gamle Frederiksberg med den smukke Brøndsal i Haveselskabets Have som ramme, er det med fulde huse på udstillersiden. Frederiksberg's specialforretninger og udvalgte gæsteudstillere præsenterer deres unikke varer og oplagte mandel- og værtindegaver.
Frederiksberg lækkerier
Mielcke & Hurtigkarl har nyfortolket den klassiske gløgg, der serveres i Brøndsalens julecafé, Lagkagehuset vækker den gamle traditionelle opskrift på Frederiksberg julebollen til live og Frederiksberg Chokolade frister med de eftertragtede chokoladeovertrukne pebernødder. Smagsprøver på oplagte julevine, skønne olier fra Middelhavet, særlige kryddersalte og verdens bedste nødder og tørrede frugter er blandt de udvalgte delikatesser, der kan opleves på julemarkedet.

Lyden af Frederiks Jul
Der er lagt op til en rigtig Frederiksberg jul med juleværksted, udvalgte julespecialiteter og små underholdnings visitkort i form af lokale bud på "Lyden af Frederiks Jul". Frederiksbergs bedste gospelkor Good Hope byder på en minikoncert og Danmarks ældste kammerkor, Frederiksberg Kammerkor, synger vinterkulden væk med et eksklusivt udvalg af julesange.

Julegrammofonen er kørt i stilling og står klar til at afspille de medbragte juleplader, hvis man har fundet sine favoritter frem fra gemmerne derhjemme.

Besøget på Frederiks Jul kan forlænges med en tur på skøjtebanen eller et besøg i den hemmelige slotskirke, som åbner sine døre for en særomvisning om søndagen.
Begrænset antal pladser - billetter hentes på Frederiks Jul.

Vis mig dit drømmejuletræ
Fire kendte Frederiksberg ildsjæle pynter juletræ.
Oplev de skønne juletræer - pyntet af Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj, lakridskongen Johan Bülow, danseren Silas Holst og skuespilleren Jytte Abildstrøm

Se den fulde udstillerliste og det fulde program på www.frederiks-jul.dk eller i medsendte bilag

Frederiks Jul, Brøndsalen, Haveselskabets Have

Fredag den 20. december kl. 14-20
Officiel åbning kl. 14 v. borgmester Jørgen Glenthøj
Lørdag den 21. december kl. 11-18
Søndag den 22. december kl. 11-17

Gratis entré

Se program på www.frederiks-jul.dk og vind Frederiksberg lækkerier på www.facebook.com/frederiksjul.dk

Arrangør : Frederiksberg Handels- og Erhvervsforening i samarbejde med Frederiksberg Kommune.
Idé, koncept og produktion : Expo Viva

Læs mere her

tags: Danmark, billetter, julesang, borgmester, chokolade, Frederiksberg, skuespiller, december, koncert, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar