torsdag den 30. januar 2014

Iskold januar booster online aktivitet

image description
Danskerne klikker amok på rejser
Star Tour har analyseret besøg på hjemmesiden i januar 2014, der traditionelt er den måned på året, hvor flest booker deres sommerferie.
Over 10 % flere har foreløbigt besøgt startour.dk i løbet af januar i år, i forhold til januar sidste år, og top fem over rejsemål som fleste klikker på er Mallorca, Cypern, Menorca, Kreta, Rhodos.
Samtidig kan man se, at danskerne i dén grad er til Apple produkter*, for der er flere end dobbelt så mange, der besøger startour.dk fra Apples safari browser i forhold til Explorer, og for hver 15 besøg med Iphone og 10 besøg fra Ipad, er der blot 1 besøg fra andre modeller telefoner og tablets.

- Der er meget at se om danskernes vaner og lyster ud fra de analyser, vi kan lave om klik på vores hjemmeside. Vi kan for eksempel se at topscorerne i antal klik er Grækenland, All inclusive hoteller og koncepthoteller for børnefamilier. Vi kan også konstatere, at vores jyske indsats har båret frugt, ved f.eks. at se en stigning på 317 procent i antal besøg fra Kolding, fortæller salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

Top fem over mest besøgte hoteller på startour.dk lige nu er alle koncepthoteller for børnefamilier, hvilket stemmer fint med at det er familierne, der booker flest rejser i januar måned:

Blue Village Caldera Beach, Kreta
Blue Star Naxos Beach, Sicilien
Blue Star Club Dem, Tyrkiet
Blue Village Alcudia Pins, Mallorca
Blue Star Club Menorca, Menorca

* Januar 2014 vs. januar 2013, besøg på startour.dk fra:

Apple safari browser, stigning på 36 %
Explorer browser, fald på 21 %
Iphone, stigning på 61 %
Besøgende fra facebook, stigning på 40 %

Læs mere her

tags: direktør, 2013, Kolding, Grækenland, browser, sommerferie, 2014, stemmer, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar