fredag den 8. april 2016

Avancerede elkedler indtager te- og kaffemakedet


En stadig stigende interesse for specialkaffe og -te, danner grobund for udviklingen af nye og avancerede produkter. De nye produkter giver øget præcision ved brygning af de velkendte drikke. Et eksempel på udviklingen er avancerede elkedler med temperaturstyring og præcis hældekontrol.Mere end bare en hurtig koffeinkilde
Selvom kaffe og te er nogle af de ældste drikke vi kender, betyder det ikke, at vi hviler i fortidens simple tilgang og brygformer – tværtimod. Aktuelle tendenser tillægger drikkene en langt større betydning end blot en hurtig kilde til koffein eller en fast bestanddel ved morgenbordet. Mange moderne kaffe- og te entusiaster dykker således ned i de mindste detaljer omkring råvarens oprindelse, dyrkningsform, m.m. Men endnu mere interessant er det, at forbrugerne nu bliver medskabere af oplevelsen ved at brygge teen eller kaffen på sin egen unikke måde.

Det større fokus på selv de mindste detaljer i brygningen, skaber plads til udvikling af nye produkter, som hjælper den kvalitetsbevidste forbruger med at få mest muligt ud af sine råvarer.

Fra bekvemmelighed til fordybelse
Ét af de velkendte produkter som har måttet forny sig for at følge tendensen om den ønskede fordybelse i brygning af både kaffe og te, er den velkendte elkedel. Dens tidligere opgave om at varme vand op til kogepunktet er ikke længere nok. Nu skal vandet ramme en helt præcis temperatur. Den ønskede temperatur skal endvidere kunne fastholdes over længere tid, så vandet altid er klar, når det passer ind i resten af brygrutinen. Samtidig skal vandet ikke 'bare' forlade kedlen i rekordfart gennem en stor udløbstud, det skal i stedet kunne hældes langsomt og præcist, således at fordelingen over den benyttede kaffe eller te bliver helt perfekt.

Elkedler fra Bonavita
I Danmark fås elkedler af denne type hos CleverCoffee, som er dansk distributør af produkter fra Bonavita, som har to forskellige varianter i deres sortiment med en kapacitet på hhv. 1 og 1,7 liter. Fælles for begge størrelser er det, at de er designet til at give brugeren ultimativ kontrol over både temperatur og hældning, hvorfor de er udstyret med digital temperaturstyring, varm-og-hold funktion samt en svanehals for optimal styring af hældeflow.

Lars Frello, partner hos CleverCoffee, udtaler: "Hvor vores automatiske filterbryggere tidligere var den mest populære vare i sortimentet, ser vi tydeligt, at flere og flere ønsker fuld kontrol over brygningen, hvorfor den temperaturstyrede elkedel på rekordtid er blevet vores absolutte bestseller. Selv den store model, som ellers er bygget til kommercielt brug, ønsker flere og flere at have stående på køkkenbordet, ligesom vi oplever at mange tedrikkere for tiden begynder at efterspørge den præcise brygtemperatur."

I finder elkedlerne fra Bonavita her: http://clevercoffee.dk/webshop/

Faktaboks
CleverCoffee gør kaffens fantastiske verden lettere tilgængelig for alle, og vi servicerer både private og erhverv.

Ud over at være et mikroristeri med holdning til kvalitet, importerer og sælger CleverCoffee kaffegrej til professionelle og private kaffeentusiaster.

CleverCoffee's kaffe-konsulenter tilbyder rådgivning, så alle kan få det optimale kaffe-setup.

Læs mere her

tags: Danmark, råvarer, dykker, Fakta, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar