tirsdag den 26. april 2016

Advokatetik bringer danske børn i fare!


Foreningen Far advarer mod den danske advokatetik, som vi oplever bringer danske børn i fare. Det er bemærkelsesværdigt at Advokatsamfundet såvel som Statsforvaltningens direktion og Socialministeriets familieretsafdeling i 2012, 2014 og 2016 har modtaget klar information om velkendte mønstre og tricks i danske børnesager og intet har gjort.Foreningen Far anbefaler nu at der indføres barnets advokat i stedet for to forældreadvokater, som splitter familierne, samt at Socialministeriets familieretsafdeling og Statsforvaltningens direktion fratræder.

Belønner man forkert adfærd, opnår man forkert adfærd. Det ved alle gode ledere og forældre. Så det er ikke kun udtryk for dårlig ledelse, men må anses som direkte eller indirekte medvirken, når man bare lader stå til og kigger på, mens beskidte tricks hver dag bliver misbrugt i danske børnesager.

Der findes efter Foreningen Fars oplevelse familie advokater i Danmark, som ikke kun handler uetisk, men som direkte bryder loven og som har gjort det i årtier.

Der er børn der som voksne har fortalt at det de sagde, ikke var rigtigt. Der er forældre der selv fortæller det ikke passede og de modtog anbefalinger samt er tale om domstolsafgørelser og navnesammenfald. Det er ofte de samme metoder og de samme advokater, som meldes ind fra mange uafhængige forældre til de sociale organisationer. Ligesom alle familie advokater taler om det sker uden for referat.

• Der er tale om et generelt problem med advokatetik i danske børnesager
• Der er tale om en hård kerne af advokater der må anses at direkte bryde loven
• Der er tale om advokater der repræsenterer deres klienter uden fuldmagt, selvom de ikke ved hvor klienten befinder sig!
• Der er tale om fremsendelse af store mængder ligegyldig dokumentation
• Der er tale om udskydelse af møder, påvirkning af fagpersoner og opstart af nye sager igen og igen
• Der er tale om falske anklager om fysisk, psykisk, økonomisk eller seksuel vold flere år efter det skulle være sket, hvor det er klienten selv der udøver volden
• Der er tale om skallering af anden forælders økonomi imod bedrevidende
• Der er tale om informering om at børn ikke har det godt til myndighederne, efter der takkes nej til en urimelig bodeling, selvom det ikke er tilfældet
• Der er tale om aflytninger
• Der er tale om børn der holdes vågne før de skal til samtaler med børnesagkyndige
• Der er tale om systematisk bagvaskelse og omvendt stalking, hvor en forælder fortæller man er blevet stalket, men selv er stalkeren
• Der er tale om at man ikke retter falske oplysninger og fejl mod bedrevidende.

Det er historierne fra virkeligheden i danske børnesager. Alt imens advokatsamfundet og advokatselskaberne ser stiltiende på og tæller pengene i tegnebogen.

Foreningen Far rejser den skarpest mulige kritik af Socialministeriet, Statsforvaltning og Advokatsamfundet. Det er ganske simpelthen ikke godt nok, at gå til bal hos dronningen, når man udviser så fundamentale mangler på ledelse i egne organisationer. Det koster børn og forældre, samfundet og skatteborgerne dyrt hver eneste dag – og er formentlig en af de største offentlighedsskandaler vi har set i Danmark.

Til politikerne kan Foreningen Far blot meddele: I bliver systematisk misinformeret og er blevet det i årtier for ingen vil påtage sig ansvaret for skandalen i Socialministeriet, Statsforvaltningen eller Advokatsamfundet. Det her er værre end skat. Langt værre.

Tillader vi børn lyver ...... hvorfor så forældre og advokater!


Læs mere her

tags: Danmark, politi, økonomi, Advokat, 2012, domstol, 2016, penge, organisation, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar