fredag den 1. april 2016

Årets absolut vildeste fotokonkurrence vender tilbage


CEWE og Ree Park Safari gentager succesen fra sidste år med en ny vild fotokonkurrence. Så tag familien under armen, kameraet i hånden og start jagten på at forevige de fantastiske øjeblikke i Djurslands enestående safaripark. De bedste fotos bliver præmieret med fantastiske præmier fra Ree Park Safari og CEWE.I år løber konkurrencen hele sæsonen, så den starter den 19.3.2016 og slutter den 30.10.2016. Du kan deltage med dine bedste billeder i en eller flere af de fire kategorier:

Dyrene – Familiesafari – Fodringstid og Naturens kunstværker

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at tage en masse flotte billeder, når du besøger Ree Park Safari og derefter dele dine bedste pletskud med os på www.cewefotobog.dk/reepark. Det er gratis at deltage i kampen om de flotte præmier. Vores nøje udvalgte jury er sammensat af fotoeksperter samt dyre- og naturkendere, som ikke kun lægger vægt på kvaliteten af optagelsen (fokus, eksponering, sammensætning osv.), men også vurderer tankerne bag fotografiet i forhold til konkurrencens tema. Billedet skal passe til den kategori, det er blevet indsendt i.

Præmier
Vinderen af fotokonkurrencen får den ultimative Ree Park Safari oplevelse: Et ophold for op til 4 personer i en af parkens Safari Lodges, som er bygget på pæle ude over græssavannen, hvilket gør det muligt for strudsen, zebraen og giraffen at gå rundt lige nedenfor. Under hele opholdet er der en guide tilknyttet, som viser rundt og fortæller om dyrene. Der bliver også mulighed for at få et kig bag kulisserne med staldbesøg hos f.eks. løver, bjørne eller giraffer og for at få en safaritur på den afrikanske savanne i åbne Land Rovers. Arrangementet starter kl. 16.00 og slutter næste dag kl. 9.00. Samlet værdi: 3.600 kr.

Anden pladsen vinder både et stort valgfrit CEWE VÆGBILLEDE til en værdi af 1.500 kr. og en
CEWE FOTOBOG til en værdi af 350 kr.

Tredje pladsen modtager et CEWE VÆGBILLEDE til en værdi af 1.500 kr.

Fjerde til 20. pladsen får alle en CEWE FOTOBOG til en værdi af 350 kr. pr. stk.

Alle 20 vinderbilleder bliver desuden udstillet i Ree Park Safari til sæson 2017. Billederne bliver
trykt på store alu-plader, som er sponsoreret og produceret af CEWE.

Kom gratis i Ree Park Safari
På CEWE FOTOBOGs Facebook-side kan du løbende deltage i små sjove konkurrencer i kampen om at vinde indgangsbilletter til Ree Park Safari.

Læs mere her

tags: billetter, OB, kunst, Facebook, 2016, konkurrence, Land Rover, kamera,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar