lørdag den 12. marts 2016

KOMMUNERNES TOPMØDE 2016: Hvad er det for et samfund vi ønsker at leve i


Hvad er det for et samfund vi ønsker at leve i og hvilke grundlæggende værdier ønsker vi at give videre til alle danske børn, spørger Foreningen Far. Ønsker vi et samfund med ansvarlige forældre, samt trygge og glade børn med mindre eksklusion, psykisk sygdom, anbringelse, misbrug, vold, hærværk og kriminalitet Ønsker vi at genskabe forældreansvaret, etablere forældrenetværk, engagere fædrene, nedbringe antallet af skilsmisser og spare samfundet for milliarder

Ja så er forebyggelse, ligestilling og kvalitetssikring samt en politisk lovreform på familieområdet den rigtige vej for børn og samfundet. Alene ved indførsel af familiegrupper beregner CBS ved 30.000 årlige fødsler i Danmark en årlig samfundsbesparelse på 1-6 mia. Hertil kommer at den største og nemmeste besparelse kan være digital post om barnet til begge forældre, der på simpel vis skaber ro, glæde og tryghed for far og mor i det moderne familieliv.

De fleste danske forældre lever i dag ligeværdigt, men hele lovgrundlaget og kulturen i det offentlige er opbygget omkring denne ene forælder side 1900 tallet, i stedet for barnet, begge forældre og alle familieformer i Danmark år 2016.

De danske kommuner kan, som et simpelt eksempel, slet ikke sikre automatisk digital post på samme tid om barnet til begge forældre. For ingen danske kommuner kan lave en liste over forældremyndigheden for børn under 18 år. Det skyldes at forældremyndighedsdata i det offentlige først er registreret fra 2004 og helt frem til i dag har Foreningen Far påvist ikke pålidelig cpr data.

Det er på forældet vis, barnets bopæl hos den ene forælder og ikke barnet og barnets forældre, som er registreret. Det koster tid og ressourcer i manuelle arbejdsgange i kommunerne og der sker menneskelige fejl samt opstår manglende borgerrespekt, for alle forældre skal naturligvis informeres om eget barn og have et frit valg, medmindre der i ganske få tilfælde er meget tungtvejende grund til andet (

Læs mere her

tags: Danmark, politi, 2016, skilsmisse, sygdom,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar