lørdag den 19. marts 2016

Dansk Grill & Catering ApS med nyt tiltag - Lejre Mikropølsemageri


Dansk Grill & Catering ApS udvider forretningskoncept med et nyt mikropølsemageri, der gør det muligt at kvalitetssikre pølseprodukterne til den eksisterende forretning.Nu kan Dansk Grill & Catering ApS selv producere pølser, der er skabt til grillen. Det har længe været på tegnebrættet, men nu er det blevet en realitet.

Dansk Grill & Catering ApS' nyeste tiltag er Lejre Mikropølsemageri. Manden bag det er pølsemageren Henrik Rasmussen, som er anden generations pølsemager i sin familie. Dansk Grill & Catering ApS igangsatte idéen om et mikropølsemageri på baggrund af, at det ikke var muligt at få grillpølser, der var produceret i den kvalitet, som virksomheden kræver.

"Vi er meget optaget af kvalitet. Lige fra råvarer og fremstillingsmetoder til det færdige produkt. Derfor tager vi selv aktion, når vi ikke finder de eksisterende løsninger tilstrækkelige. På den måde er vi altid sikret produkter i topkvalitet i en branche, hvor det er en afgørende faktor." udtaler Henrik Rasmussen.

Alle pølserne fra mikropølsemageriet stoppes i naturtarme og røges på bøgesmuld.
Mange af opskrifterne bygger på gamle principper og har været i familiens eje i mere end 50 år. Det er derfor ikke noget, der bare skal prøces af, men det er allerede blevet en fast del af Dansk Grill & Catering ApS.

Selv om det er et "mikropølsemageri" er pølsemageriet udstyret med moderne maskiner, som har til formål at sikre en ensartet og høj kvalitet.

Pølserne fra mikropølsemageriet bruges primært til de mange grill og catering arrangementer, som Dansk Grill & Catering ApS tilbyder, men grundet den store efterspørgsel og interesse forhandles de også hos Landmad i Roskilde.


Læs mere her

tags: råvarer, Roskilde, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar