onsdag den 4. november 2015

Silas Holsts nye stjernekollega er fundet

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); });
Efter en lang og intens jagt for at finde Danmarks nye musicalstjerne til Broadway-musicalen Hairspray, kan det nu afsløres, at rollen er gået til 19-årige Nanna Rossen. I et startfelt på 300 piger er Nanna Rossen gået hele vejen. Hun har fået rollen som Tracy Turnblad, der brænder for at synge og danse og ikke lader sig slå ud af, at hun skiller sig ud fra flertallet. Nanna kan se frem til at leve musicaldrømmen ud, hvor hun skal spille sammen med et stjernebesat hold, der udover Silas Holst, tæller navne som Martin Brygmann, Lene Nystrøm, Julie Zangenberg og Caroline Henderson. Der er gallapremiere på Hairspray i Tivolis Koncertsal 10. marts 2016. Herefter tager den storsælgende musical over broen og får premiere i Jyske Bank Boxen i maj 2016.Jagten er indstillet; Danmarks nye musicalstjerne er fundet. Blandt uprøvede talenter er Nanna Rosen blevet valgt i et felt, der til start talte 300 piger. Piger, der alle havde indsendt deres bud på en sand Tracy Turnblad, og hvoraf 60 blev udvalgt til at deltage i en åben audition. Herfra blev feltet yderligere snævret ind til bare ni piger, der gik videre til sidste runde med bootcamp. Nanna Rossen er gået hele vejen og har overbevist dommerpanelet om sit talent. Nu kan hun – som Tracy Turnblad – se frem til at leve sin store drøm ud.

Se her klip, hvor Nanna får at vide, hun får rollen som Tracy Turnblad: https://youtu.be/Wx18qc7FE24

En stjerne fødes
Hvad er det så lige, der gør en musicalstjerne Det er svært at skrive på formel, men nogle af de karakteristika, dommerpanelet har været på jagt efter – udover et gudsbenådet sang- og dansetalent – er den der helt særlige charme, glimtet i øjet og en evne til at nå bagerste række. Karakteristika som alle står skarpt hos Nanna Rossen. Hun har siden hun var barn øvet, trænet og fået undervisning for at blive endnu bedre til det, hun brænder for.

"Jeg har altid elsket at stå på en scene, og det er især musicalgenren, jeg brænder for. Derfor har jeg brugt langt det meste af min fritid, siden jeg var otte år på at dyrke den interesse," siger Nanna og fortsætter "Tracy Turnblad står som et forbillede for mig. Hun går lige på og hårdt efter det, hun vil – uden at tænke på sin krop som en begrænsning. Hun har så stor tillid til sit talent, at hun ikke tøver," fortæller Nanna i forbindelse med rollen.

Nanna Rossen, der kommer fra Høje Taastrup, er ikke helt ukendt med scenelivet; hun har blandt andet været med i opsætninger for Eventyrteatret, MGP i 2005 og andre teateropsætninger.

Silas Holst glæder sig til ny kollega
Mr. Musical aka Silas Holst har været med hele vejen i jagten på Danmarks nye musicalstjerne, og det har været en intens jagt, hvor han og resten af dommerpanelet har set meget talent undervejs, så valget har ikke været helt let. Men i sidste ende var der ingen tvivl om, at det var Nanna, der kunne og skulle udfylde rollen som den karismatiske Tracy.

"Nanna har bare det der helt særlige, som i grunden er så svært at sige, hvad er. Men hun rammer mig – ligesom hun gør med resten af dommerpanelet - med sin smittende charme og kæmpe talent. Der er både styr på trin, bevægelse og levering af replikker, så jeg ser mega meget frem til at spille sammen med hende på scenen i Tivolis Koncertsal, når vi går i gang med Hairspray derinde," fortæller Silas Holst i forbindelse med valget af Nanna Rossen som Danmarks nye musicalstjerne.

Dommerpanelet til både den åbne audition og efterfølende bootcamp bestod af Martin Brygmann (Edna Turnblad), Nikolaj Koppel (Underdirektør for Kultur i Tivoli), Tim Zimmermann (koreograf), Johnny Jørgensen (sanginstruktør), Thomas Langkjær (Kreativ Producent) og Anders Albien (instruktør).

Rørende, livsbekræftende og humørfyldt historie
Hairspray foregår i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed, frihedstang og mod på at ændre racefordommene har greb i de unge. Tracy Turnblad, en stor teenager med stort hår og et endnu større hjerte, drømmer om at deltage i The Corny Collins Show. Et populært tv-show med den friskfyragtige Corny Collins (Silas Holst). Tracy har bestemt ikke en klassisk dansekrop, men det blæser hun på. Der går ikke lang tid før hendes dansetalent opdages og hun folder sine talenter ud i showet. Midt i det hele danser hun med stor selvfølgelighed ind i sit livs kærlighed, den hotte teenagestjerne Link Larkin (Johannes Nymark). Tracy træder også i karakter over for sin overvægtige mor Edna (Martin Brygmann) og sin småskøre far Wilbur (Jesper Lohmann), og ikke mindst alle sine danseglade, farvede venner. Hvad det går ud på skal opleves i Koncertsalen, hvor det hele krydres med iørefaldende dansemusik tilsat Motown-sound.

Læs meget mere om musicalen og de medvirkende på www.hairspraytivoli.dk

Cast og kreativt team
Cast: Silas Holst, Martin Brygmann, Lene Nystrøm, Caroline Henderson, Julie Zangenberg, Johannes Nymark, Jesper Lohmann, Jean Michel, Simone Cameron, Sophie Ziedoy, Jaleesa Johnson m.fl.

Instruktør: Anders Albien
Kapelmester: Lars Danielsson
Koreograf: Tim Zimmermann
Kreativ/Executive Producent: Thomas Langkjær
Producent & Produktionschef: Helgi Sigurdsson
Tivoli Underdirektør: Nikolaj Koppel
Gallapremiere: Torsdag den 10. marts 2016 kl. 20.00 i Tivolis Koncertsal
Priser fra: Fra 195,00 kr. (ekskl. gebyr)
Billetkøb: www.hairspraytivoli.dk

Musicalen Hairspray opføres også i Jyske Bank Boxen, som det eneste sted uden for København i perioden fra 18. maj til den 22. maj 2016.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, København, direktør, Tivoli, Jyske Bank, 2016, kreativ, overvægtig, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar