søndag den 16. november 2014

Oplev Valhalla og Loke alias Martin Brygmann i Skagen

Det er ganske vist - søndag den 7. december kan du få en oplevelse ud over det sædvanlige, når Gudernes Heste og Vikinger mødes i Valhalla ved Vandkunsten og Kappelborg Torvet. Her kan du også møde Loke alias Martin Brygmann, der optræder med sange og historier fra Valhal. Alle sejl er sat til når "Valhalla" åbner ved Vandkunsten søndag den 7. december kl. 12:00. Her kan du høre historier om nordiske guder og den islandske hest samt besøge spændende håndværksboder med b.la. uld, keramik og spændende mad.

Men pas på! Loke, alias Martin Brygmann, kommer for at mænge sig med vikingerne og hestene på pladsen. Han optræder nemlig med kendte sange og historier fra TV-julekalenderen "Jul i Valhal".

Omkring kl. 13:00 ankommer det store optog med gudernes heste og vikingerne, som har redet en strabadsfuld tur i naturen omkring Skagen. Det bliver et flot syn med 30 islandske heste i samlet trop. I løbet af dagen vil der også være gratis trækture på nogle af de islandske heste, og alle børn er velkomne.

Kom til Skagen og tag på en eventyrlig tidsrejse tilbage til tidernes morgen sammen med Gudernes Heste og Vikingerne fra Valhalla.

"Gudernes Heste og Historier fra Valhalla" er arrangeret af Skagen Handelstandsforening i samarbejde med Istølt Frederikshavn, Nordjyske Medier og Rideklubben Hovslag. Arrangementet er desuden sponseret af: Nordjyske Bank, Spar Nord og Slagter Munch.




tags: kunst, december, Frederikshavn,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar