mandag den 11. august 2014

Mød Danmarks juicekonge Mads Bo på DesignTrade

"Jeg er ikke læge, men jeg har det sorte bælte i juice", sådan beskriver Mads Bo sig selv i bogen High on Juice. Mads Bo har levet et standard liv med træthed, forkølelser, eksem, allergi samt lavt selvværd. I dag er han foredragsholder, som har beriget sit liv med en livseliksir, der ikke blot har gjort ham 10 kg slankere men også kureret hans skavanker. Det har aldrig været så trendy som nu at drikke sit frugt og grønt. Danmarks juicekonge Mads Bo har siden 2003 koncentreret sig om juicens kraft og positive indvirkning på kroppen. Ved at spise levende mad får vi en energi og en livslyst, som de fleste af os drømmer om.

Mandag d. 25. august fra klokken 13:00 – 16:00 gæster Mads Bo Witt A/S' stand på DesignTrade messen, som afholdes i Bella Centret.
Her beretter han entusiastisk om sit liv og hans positive og talrige oplevelser med frugt og grøntsagsjuice, alt i mens han fremtryller de lækreste vitaminbomber på Witt by Kuvings slow juiceren til HELE frugter, som DU kan smage.
Hvem ved, måske ændrer han dit livssyn eller kick-starter din motivation til en ændring i hverdagen. Ifølge Mads Bo er det nemlig alle de små daglige beslutninger, som udgør milepæle i vores sundhed.

Ikke nok med at vi glæder os til besøget af Mads Bo, så har vi opbygget en inspirerende og vitaminrig stand spækket med lækre produkter fra Jalo Helsinki, WMF samt Witt slow juicere.

Witt A/S finder du på DesignTrade i Hal C3, stand nr. 8.

Læs mere her

tags: Danmark, 2003, slank, energi, motivation, Design, allergi, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar