torsdag den 7. august 2014

Danmarks bedste Sommerhusside er blevet endnu bedre!

Sommerhussiden.dk har siden 2005 været den foretrukne udlejningsportal for rigtig mange glade feriegæster, og har igennem flere år været i Top 3 på Trustpilot. Nu er hjemmesiden blevet endnu bedre og endnu lettere at bruge! Sommerhussiden.dk giver nem adgang til booking af mere end 30.000 sommerhuse i Danmark og 100.000 ferieboliger i Europa. De mange sommerhuse og ferieboliger stammer fra professionelle bureauer i ind- og udland. Her findes kort sagt huse til alle, overalt!

Nye muligheder:

Fritekstsøgning på forsiden: Søg på et hvilket som helst stednavn, bynavn, vejnavn eller navnet på en attraktion/seværdigheder i Danmark og hele Europa og se alle de sommerhuse der opfylder dine ønsker.

Forbedret mulighed for at søge miniferie i sommerhus præcis der hvor du ønsker det. Hvis man f.eks gerne vil på miniferie ved en bestemt attraktion kan man på få sekunder se alle de sommerhuse der er ledige når familien gerne vil af sted.

Forbedret mulighed for at søge last minute sommerhuse. Det er blevet endnu nemmere at finde nedsatte sommerhuse i Danmark og hele Europa. Man skriver blot hvor man gerne vil hen eller hvilken attraktion man gerne vil bo i nærheden af, og så får man straks en liste med alle mulighederne.

Det er blevet meget nemmere at sortere i søgeresultaterne. Man kan f.eks. vælge at sortere sommerhusene efter afstand til vand, antal soverum, pris, rabat og antal personer.

Lynhurtig respons når man justerer sin søgning. Man kan f.eks. vælge at man kun vil se sommerhuse med internet – og så snart man har sat krydset i dette felt opdateres siden så der kun er sommerhuse med internet tilbage i listen.

Det er blevet nemmere end nogen sinde før at se sommerhusene i et område på kort. Vi viser ikke alene sommerhusene i det valgte område, men også i naboområder, for at give endnu flere muligheder for at finde det rigtige – naturligvis med forskellige farvemarkeringer.

Sommerhussiden.dk følger med tiden, og har skabt en super god brugeroplevelse på alt lige fra den mindste smartphone, over tablets i alle størrelse til store skærme på et skrivebord. Det er gjort ved anvendelse af responsivt design – det vil sige at indholdet tilpasser sig brugerens enhed så hjemmesiden altid virker perfekt uanset hvilken skærmstørrelse man kigger på.

Sommerhussiden.dk har stadig huse til alle overalt, og er nemmere og bedre end nogen sinde før – kig forbi og se de mange spændende muligheder!

Sommerhussiden.dk


Læs mere her

tags: Danmark, Europa, internet, portal, udland, miniferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar