søndag den 25. maj 2014

Brudepar udfordrer vejret

Det bliver mere og mere populært at holde sine fester udendørs om sommeren. Især bryllupper har gavn af den romantik en udendørs atmosfære kan give. Men desværre bor vi í et regnvejrsland. Det er der heldigvis en løsning på, telte. Hvilket betyder flere kunder for virksomheder som Gorms Teltudlejning. Vi er allerede så småt begyndt på den helt store bryllupssæson. Mange brudepar vælger netop sommermånederne i håb om smukt vejr og varme, men vi ved også, at den danske sommer ikke er uden risiko for regnbyger og blæst. Alligevel er der et stigende antal brudepar, som vælger at udfordre vejrguderne og holde et udendørs bryllup. Tendensen er inspireret af amerikanske film og trends, hvor udendørsbryllupper bliver holdt i mange forskellige omgivelser fremfor den lokale kro. Det kræver dog, at man forbereder festen og dens omgivelser på en lidt mere omfattende vis, men den stemning, det kan give, er det hele værd, og det kan sagtens lade sig gøre, hvis man får fat i de rigtige ting.

Gorms Teltudlejning lejer alt det ud, som skal bruges til en udendørs fest. Det er alt fra telte, borde, duge og andre sjove og unikke ting – som candyfloss og popcorns maskine. Teltene findes i forskellige størrelser, og man kan leje gulv i samme ombæring hos Gorms Teltudlejning. Det gør det mindre risikabelt, at satse på et udendørs bryllup, da teltene kan tilbyde både idylliske atmosfære og ikke mindst tørvejr. Hvis man så samtidig kan leje alle ting samme sted, kan man få det, som passer sammen. Hvilket er grunden til at Gorms teltudlejning har valgt at have et godt udvalg.

Det er ikke kun bryllupper, hvor popularitet er stigende m.h.t. at holde det udendørs. Børnefødselsdage, firmafester eller runde fødselsdage er også oplagte at holde udendørs i et telt. Derfor udtaler Gorm Andersen, ejer af Gorms Teltudlejning også, at sommeren er deres travleste periode. Men da det danske vejr godt kan være lidt omskifteligt, er det ikke lige meget, hvilket telt man får fat i. Derfor ligger Gorm Andersen også vægt på, at hans produkter er af høj kvalitet. Det er vigtigt, at man ikke sidder og er nervøs for, at der pludselig kommer et vandfald ned gennem loftet, og at teltet ikke blæser i stykker, aftenen skulle være alt andet end vindstille. Herudover udtaler Gorm Andersen også, at prisen og servicen er vigtig for ham. Begge dele er vigtige for hans kunder, med ofte stramme budgetter for f.eks. et bryllup.

Hvis du overvejer at holde et udendørs bryllup eller en anden form for fest, kan Gorm Andersens udvalg findes på www.gormstelte.dk


Læs mere her

tags: blæst, roman, virksomhed, bryllup, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar