onsdag den 21. januar 2015

Sidste udkald til vinterferien

Vinterferien er en af de mest populære rejseuger for hele familien. På Sjælland ligger ferien fortrinsvis i uge syv, mens store dele af det øvrige land først går på ferie ugen efter. Allerede nu har Spies solgt 91 pct. af vinterferierejserne. Mest populære er De Kanariske Øer og først og fremmest til Gran Canaria. Hertil går omkring halvdelen af Spies' rejser i skoleferien. Men der er også mange, der vælger en rejse til Tenerife eller Thailand. Kan man være væk i to uger, er det Caribien og Thailand, som lokker flest rejsende i vinterferien.

Bedst booket er der fra Aalborg, hvor 97 pct. af rejserne i vinterferien er solgt. Fra Billund og København er tallet i vinterferien 90 pct. – I juledagene mødes mange familier og har tid til at planlægge de kommende ferier. Mellem jul og nytår og i starten af januar er det tidspunkt på året, hvor vi sælger flest rejser. Vil man ud at rejse i vinterferien, skal man ikke vente for længe, for så risikerer man at komme for sent, siger produktchef Carlos Cebrian.

Hvis man har mulighed for at være væk i to uger, er der stadig nogle eksotiske rejsemål som Thailand og Punta Cana i Den Dominikanske Republik at vælge mellem. - Det kan også være lettere at finde en rejse, hvis man kan være lidt fleksibel med afrejselufthavn og afrejsedag, siger Carlos Cebrian.

Vil man rejse i weekenden op til uge 7, har Spies mindre end 50 pladser tilbage, men kan man rejse om mandagen eller tirsdagen, er der pladser til både Madeira, Fuerteventura og Thailand.

Top 5 over Spies' gæster i uge 7 + 8

1. Gran Canaria
2. Tenerife
3. Phuket
4. Madeira
5. Fuerteventura

Læs mere her

tags: København, Billund, Sjælland, Thailand, nytår, Aalborg, Madeira,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar