fredag den 10. oktober 2014

Toftlund-familie vandt røgalarm-konkurrence

Med konkurrence på Facebook har Tønder Brandvæsen sat fokus på brandsikkerhed i hjemmet Bettina Quist i Toftlund kan tage sin familie med en tur i oplevelsesparken Universe på Als. Og det kan hun gøre i bevidstheden om, at brandsikkerheden i familiens hjem i Toftlund er tjekket og i orden.

Bettina Quist har nemlig vundet Tønder Brandvæsens røgalarm-konkurrence på Facebook. Her opfordrede brandvæsenet folk til at få tjekket om, de i det hele taget har en røgalarm, der virker og derefter uploade et røgalarm-billede til Brandvæsenets Facebook-side.

Bettinas billede med sønnen Malte fik flest stemmer i Tønder Kommune, og derfor får hun nu fire billetter til Universe.

Med konkurrencen har Tønder Brandvæsen ønsket at sætte fokus på brandsikkerhed i hjemmet. En røgalarm i huset eller lejligheden kan redde liv, men kun hvis der er strøm på batteriet, og den i øvrigt virker. Derfor er det vigtigt, at kontrollere røgalarmen jævnligt.

Rigtig mange har set og liket Facebook-opslaget om konkurrencen, så budskabet om røgalarmers betydning er nået vidt omkring.

Tønder Brandvæsens Facebook-side kan findes på adressen www.facebook.com/brandtoender. Siden opdateres løbende med nyheder om brandvæsenets aktiviteter.

Læs mere her

tags: billetter, Facebook, røgalarm, Tønder, konkurrence, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar