onsdag den 12. oktober 2016

Foreningen Far har indbragt Politiken for pressenævnet


Foreningen Far rejser kritik af Politiken og har indbragt 3 principielle sager hos Politiken for pressenævnet. Politiken har flere gange bragt debatindlæg med usande oplysninger og påstande lavet af personer, som kender / omgås hinanden. Politiken har samtidig ikke ønsket at bringe en kronik fra Foreningen Far, som satte tingene i perspektiv for danske børn og forældre på fornuftig og positiv vis.Politiken har tidligere modtaget kritik fra pressenævnet pga. urigtige oplysninger og manglende check. Det er velkendt at der bruges personlige blogs og debatindlæg til at sprede usande rygter og had på børneområdet af de samme personer og grupper, fordi pressenævnets muligheder herved er begrænsede. Der opleves en blanding mellem forældre, der har tabt sager, social arv, kultur, vold m/k, fejlbehandlinger og ekstreme aktivister, som ikke altid fortæller sandheden eller som nemt falder for falske historier politisk motiveret.

Foreningen Far tager afstand fra en sådan adfærd om det handler om fædre, mødre eller børn. Halvdelen af de frivillige hos Foreningen Far er kvinder og Foreningen Far har siden sin grundlæggelse i 1977 haft fokus på det bedst for barnet. Det er velkendt at Foreningen Far, som Danmarks største fædre og børn organisation og en af de ældste fædre og børn organisationer i verden må stå model til usaglig kritik og påstande.

Ligestillingen er hoppet ud af skabet og den hopper nok ikke tilbage igen. Det er næppe Foreningen Far der er årsag til ligestillingen i Danmark. Faktisk nok nærmere kvindesagen vil de fleste nok mene og danske kvinder – og mænd - har i den forbindelse fuld støtte til lige muligheder fra Foreningen Far baseret på ordentlighed og respekt for mennesker med fokus på barnet. Ligestillingen sker også på familie området for børn og fædre, så hvorfor mon den usaglige debat helt ude af proportioner statistisk for danske børn og forældre som helhed – på Politikens debatredaktion.

Læs mere her

tags: Danmark, politi, Politiken, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar