søndag den 5. juli 2015

Nu kan sommeren i haven forlænges


Udemennesker samt have- og terrasseejere kan nu forlængere sommersæsonen og skabe en unik udeplads på terrassen.Nu er der godt nyt for alle udemennesker og have- samt terrasseejere; Den nye motoriserede pergola er starten på en unik udeplads på terrassen, der kan formes specifikt efter behov og ønsker. En motoriseret pergola gør det nu muligt at have en tagdug med indbyggede spots samt aluminiumsstruktur, der øger nytteværdien af terrassen og forlænger derved udesæsonen.

Udesæsonen på terrassen kan forlænges med flere måneder og er med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære og øge ønsket om at udnytte udepladsen så længe som muligt. Grunden til dette er en ny, motoriseret pergola ved navn Palmiye, der let kan åbnes og lukkes ved hjælp af et hurtigt tryk på en fjernbetjening.

Ud over den motoriserede pergola findes også en lang række af forskellige typer af glas, der tjener forskellige formål, hvad enten det handler om at åbne stue væggen ud til med foldedøre, ruder i en balkon eller glas til et rækværk. Alle løsninger er specialfremstillede er derfor en unik mulighed for at give et hus, en lejlighed eller lignende et flot look.

En motoriseret pergola kan købes ved SunLux Gruppen på sunluxgruppen.dk. Her findes også et bredt udvalg af forskellige markiser. Derudover er det også muligt at få et tilbud på en specialløsning i forhold til opsætning af markiser


Læs mere her

tags: atmosfære, rækværk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar