fredag den 10. juli 2015

Fang stemningen i byerne på Djursland


Destination Djursland kører en fotokonkurrence fra 13. juli til 10. august. Formålet er at få turister og bor-gere som kender de gode steder til at forevige det rette øjeblik, den rette stemning, den rette situation og indsende fotos til konkurrencen.Fotokonkurrence under #bylivdjursland
Fra Destination Djursland lyder en opfordring til at tage kameraet med rundt i byerne på Djursland og fange stemningen af torve– og gadeaktiviteter, familiehygge, shopping, caféliv, bymiljøer, seværdigheder og landsbyliv. Udvalgte pletskud kan indsendes til fotokonkurrencen via Instagram med #bylivdjursland eller pr. e-mail til fotokonkurrence@visitdjursland.com

"Med fotokonkurrencen vurderer vi, at vi vil få nogle gode billeder af og indsigt i hvilke steder og stemnin-ger der betyder noget for folk", udtaler Flemming Rasmussen, turismedirektør Destination Djursland, som glæder sig til at se hvad der bliver sendt ind. "Vi har hele tiden brug for et godt og aktuelt billedmateriale til at præsentere Djursland og her håber vi at få lidt hjælp fra de gæster og borgere som allerede kender de gode og måske hemmelige steder."

Destination Djursland udvælger 14. august et vindermotiv som belønnes med to billetter til en attraktion på Djursland efter eget ønske.

Fakta
Foto kan sendes pr. e-mail til: fotokonkurrence@visitdjursland.com eller uploades med #bylivdjursland via Instagram senest 10. august 2015. Se mere på visitdjursland.com - her findes regler og betingelser for at deltage i fotokonkurrencen.

Læs mere her

tags: billetter, direktør, konkurrence, miljø, kamera, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar