søndag den 10. maj 2015

Værtsmødre har exceptionelt store hjerter


YFUs værtsmødre har exceptionelt store hjerter. International non-profit-organisation hylder de kvinder, der gør hele verden til deres hjem ved at værte en udvekslingsstudent.I denne uge op til Mors dag fejrer Youth For Understanding (YFU), en førende global non-profit udvekslingsorganisation, værtsmødre til udvekslingsstudenter over hele verden. Særlige events, kort, indlæg på sociale medier, gaver… alt i YFU er dedikeret til værtsmødre denne uge.

Hvem er de
YFU-værtsmødre er frivillige, der ændrer kursen på et ungt menneskes liv ved at agere mor for en anden kvindes barn. De deler deres historie, traditioner og skikke, mens de lærer om andres. Værtsmødre har måske selv børn, er måske gift, single, hetro- eller homoseksuelle, unge eller gamle. YFU er stolt af at inkludere en stor mængde forskellige kvinder, som alle er verdensborgere.

Sæt stereotyper på prøve!
Sociale medier har i dag taget rollen som broadcaster. Jo mere de sociale medier forbinder os, jo nemmere bliver det at skabe stereotyper, og vi kan lade os narre til at tro, at et lands virkelighed svarer til det, vi ser i nyhederne og på nettet. Ved at værte en YFU udvekslingsstudent er disse mødre ambassadører, blot ved at være sig selv og helt uden at rejse ud i verden.

Lær mere
At værte en udvekslingsstudent er en spændende oplevelse, der kan give ny energi og et globalt perspektiv til din familie. Vil du lære mere om mulighederne for at åbne hjerte og sind og muliggøre læring, der ændrer liv ved at blive værtsfamilie, så besøg www.yfu.dk/værtsfamilie

Til sommer kommer der 57 studenter til Danmark. Cirka 40 af dem har endnu ikke fået værtsfamilie, og venter spændt på at høre, hvor i Danmark deres livs største eventyr skal udfolde sig. Har man som familie lyst og mod på en helt særlig oplevelse, kan man hør e mere på telefon: 64 76 30 06, mail: yfu@yfu.dk, eller finde os på Facebook: facebook.com/YFUDanmark, hvor vi svarer inden for kontortid.

For yderligere information og kontakt til værtsfamilier og studenter:
Jakob Rosenfeldt - Kommunikationsansvarlig, 64 76 30 06

Om YFU
YFU Danmark er en foreningsbaseret udvekslingsorganisation, der på non-profit-basis og idealistisk grundlag siden 1960 har udvekslet unge til og fra Danmark. Det formål, som organisationen og vores 1200 medlemmer brænder for, er at fremme mellemfolkelig forståelse, fredelig sameksistens og respekt for forskellighed. YFU er uafhængig af politiske og religiøse interesser.

Læs mere her

tags: Danmark, politi, Facebook, homoseksuel, energi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar