onsdag den 6. maj 2015

Bispekandidater prædiker i Aarhus Domkirke


Onsdag den 22. april og torsdag den 23. april vil de to bispekandidater, Jens Maibom Pedersen og Henrik Wigh-Poulsen prædike i Aarhus Domkirke.Efter fem velbesøgte debatmøder hvor stemmeberettigede og andre interesserede har haft mulighed for lytte og stille spørgsmål til de to bispekandidater, har man nu mulighed for at høre dem prædike. Det foregår i Aarhus Domkirke den 22. og 23. april – begge dage kl. 19.30.

Et bispeembede er høj grad et tale- eller prædikeembede, og man vil de to aftener have mulighed for at vurdere kandidaternes evner til at levere en prædiken, som gerne både skal være relevant, interessant og kunne fange sit publikum.

Jens Maibom Pedersen bliver den første af de to, der træder op på prædikestolen den 22. april for at levere sin gudstjeneste, mens Henrik Wigh-Poulsen vil gøre ham kunsten efter den 23. april. Begge dage foregår gudstjenesten kl. 19.30 med efterfølgende altergang.

Billedtekst: Bispekandidaterne Jens Maibom Pedersen og Henrik Wigh-Poulsen prædiker i Aarhus Domkirke den 22. og 23. april.


Læs mere her

tags: kunst,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar