torsdag den 31. juli 2014

Hornbæk inviterer til Moleræs med bobler på søndag den 3. august

Kendte Helsingør-fodboldspillere og det seneste stjerneskud med efternavnet Passer kaster glans over badebyens officielle afslutning på Uge 31 Hornbæk inviterer til Moleræs med bobler på søndag den 3. august

Kendte Helsingør-fodboldspillere og det seneste stjerneskud med efternavnet Passer kaster glans over den officielle afslutning på Uge 31

Alle er inviteret med, når Hornbæks Uge 31 afsluttes med moleræs og bobler på badebyens hyggelige havn søndag den 3. August kl. 19.30. Det vil være muligt at møde tre af FC Helsingørs kendte fodboldspillere og høre Danmarks kommende stjerne, Mathilde Passer, synge solen ned akkompagneret af guitarist Victor Fenger.

Moleræset blev genoplivet sidste år og er allerede en tradition, hvor fortid og fremtid mødes.

- Vi håber, at se rigtigt mange til moleræs, som er en stolt Hornbæk-tradition. Denne aften skifter vi træningstøjet ud med vores pæne tøj på og mødes på havnen og nyder hinandens selskab over et glas bobler. Sidste år samlede vi omkring 500 deltagere til en utroligt hyggelig og stemningsfuld aften. Flere havde som i gamle dage gjort rigtigt meget ud af påklædningen, og nogle havde endda fundet stråhatten frem. Vi håber, at se mindst lige så mange i alle aldre i år. Og vi er meget stolte over i den forbindelse at kunne præsentere nogle supertalentfulde unge mennesker, siger Lotte Lund, der står for moleræset i samarbejde med Dorthe Lykkegaard.

Arrangementet starter på Hornbæk Havn kl. 19.30, hvor den mobile molebar åbner. Her vil blive solgt champagne og Faxe Kondi til meget rimelige priser. Der er rabat til dem, der medbringer egne champagneglas!

Kl. 20.30 ankommer årets VIP-gæster på havnen efter at have indtaget en middag på Strandpavillonen i Hornbæk.

FC Helsingør stiller med tre af sine førende fodboldspillere, anfører Kasper Enghardt, målmand Mikkel Bruhn og angriberen - Hornbæks egen - Frederik Frick, som vil blive introduceret af Hornbæk IFs hovedformand, Peter Poulsen. De tre gæster vil blandt andet udfordre spillere fra Hornbæk IF og publikum for at se, hvem der er bedst med en bold – med spændende FC Helsingør-præmier på spil. De tre fodboldspillere er inviteret, fordi de er forbilleder for en positiv, sund og aktiv livsstil, som netop er det Uge 31 står for. Det vil i forbindelse med arrangementet også være muligt at blive fotograferet med de tre lokale fodboldstjerner og få deres autograf.

Blandt aftenens talere er også initiativtager til Uge 31 og næstformand i Hornbæk Turistforening, Ann Christin Mahrt, som vil runde ugens begivenheder af. Kl. 21.00 kan gæsterne på molen se frem til en eksklusiv optræden af Mathilde Passer og guitarist Victor Fenger, som vil spille solen ned inden, der bliver sagt tak for i aften og flagene stryges kl. 21.15.

Med Mathilde vender Passer-dynastiet tilbage til Hornbæk, da hun er barnebarn af Dirch Passer. Multitalentet Mathilde Passer er netop sammen med en håndfuld andre ud af flere tusinde ansøgere blevet optaget på skuespilleruddannelsen på Aarhus Teater, hvor hun starter til september. Dette er hendes første offentlige optræden for et større publikum, og da hun agter at koncentrere sig om sin uddannelse de næste fire år, bliver det en af de meget sjældne muligheder for at høre denne kommende stjerne, der vil synge solen ned med en række inciterende jazz-numre.

Moleræset bliver i lighed med resten af Uge 31 stablet på benene med frivillig arbejdskraft.

Det er gratis at deltage.



Praktisk info:

Program for Moleræs - officiel afslutning på Uge 31 i Hornbæk søndag den 3. august kl. 18.30-21.15:

Kl. 18.30: VIP-gæsterne fra FC Helsingør ankommer til restaurant Strandpavillonen på A.R. Friis Vej 10 i Hornbæk, som er vært for en lækker middag. Her deltager også Mathilde Passer og guitarist Victor Fenger samt repræsentanter fra Uge 31, Hornbæk Turistforening og Hornbæk Idrætsforening.

Kl. 19.30: Mobil 'Uge 31 molebar åbner på Hornbæk Havn.

Kl. 20.00: Hornbæks fodbolddrenge møder VIP gæsterne på Strandpavillonen og følger dem til havnen.

KL. 2030: VIP gæster ankommer på havnen. Velkommen ved Lotte Lund.

Kl. 20.35 Introduktion af VIP-gæster fra FC Helsingør ved HIF hovedformand Peter Poulsen. Kasper Enghardt holder kort tale efterfulgt af konkurrence: hvem er bedst med en fodbold – derefter foto og autografer.

Kl. 20.50 Ann Christin Mahrt, næstformand i Hornbæk Turistforening og initiativtager til Hornbæk Uge 31, runder ugen af og takker de mange aktive.

Kl. 21.00 Musikalsk indslag ved Mathilde Passer og guitarist Victor Fenger.

Kl. 21.15 Solen går ned over Hornbæk. Flagene stryges. Tak for i aften.



Pressen er velkommen til at dække arrangementet inkl. foto og interview af gæster efter aftale.

Moleræs arrangeres af Dorthe Lykkegaard og Lotte Lund som frivilligt arbejde som en del af Uge 31. Lotte Lund står til rådighed for pressen på mobil 24 24 49 43



Billede 1: Guitaristen Victor Fenger (til venstre) og multitalentet Mathilde Passer (til højre) giver en eksklusiv mini-koncert ved moleræset i Hornbæk på søndag, hvor de står for den musikalske ledsagelse til solens sidste stråler. Foto: Mathilde Passer.

Billede 2: De tre FC Helsingør-spillere fra venstre Kasper Enghardt, Mikkel Bruhn og Frederik Frick kaster glans over afslutningen på Uge 31 i Hornbæk. Stil op imod dem eller få deres autograf. Foto: FC Helsingør.

Billede 3: Moleræset vendte tilbage til Hornbæk sidste år, hvor 500 mødte op til bobler og hygge på badebyens hyggelige havn og hyldest det danske kvindefodboldslandshold, der netop var vendt hjem med EM bronzemedaljer. Foto: Susanne Buhl.

Læs mere her

tags: Danmark, interview, restaurant, uddannelse, EM, bronze, skuespiller, fodbold, koncert, angriber, Helsingør, arbejdskraft, konkurrence, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar