onsdag den 21. november 2012

Store Hundedag i Greve med masser af aktiviteter og gode tilbud

Hos RigtigHundemad i Greve kan man opleve masser af spændende aktiviteter for menneskets bedste ven, når dørene slås op til Store Hundedag lørdag d. 24. November.

Både dyrlæge og hundemassør står klar med gode råd, der kan hjælpe med at løse problemer eller skabe ligevægt og velbehag for mennesketes bedste ven i en travl hverdag. Der er også mulighed for at skabe tid til et ernæringstjek, massage ved ømme muskler og andre skavanker.

Hjælp til problemhunde
Mange mennesker oplever, at deres hund har unoder eller kæmper dagligt med deres hunds adfærd i form af angst, frygt eller aggressivitet fortæller Lene Friis fra RigtigHundemad og fortsætter På Store Hundedag vil hundeadfærdsbehandler Betina Sabinsky fra DogWise give gode råd til frustrerede hundeejere

Se en ægte redningshund i aktion
Både beredskabet og politiet benytter hunde i deres daglige virke. Hundefører Martin Trærup og redningshunden Maja fortæller om, hvad det kræver at blive hundefører og om hvad redningshunde laver i Danmark og i resten af verden.

Der bliver en lille opvisning af, hvad Maja kan og ikke mindst mulighed for at klappe med den professionelle redningshund. Nødbehandler Claus Gärtner fortæller om, hvordan redningsarbejdere hjælper ofrene for ulykker og katastrofer, når hundene har fundet tilskadekomne og beretter om samarbejdet med de andre tjenestegrene.

Køb julegaverne til både to- og firebenede
Til StoreHundedag er der også mulighed for at få fotograferet dit kæledyr eller dine børn hos fotograf Poul G. Fra Ishøj, der er et fast og populært indslag til alle RigtigHundemads arrangementer.

Happy Lama kommer med smukke håndværksprodukter af alpaca-uld, der er forarbejdet af lokalbefolkningen i Andesbjergene. Alpacashoppen.dk og HappyLama er ejet af Jan Tvernø fra Tune, der på sine rejser rundt i Sydamerika fandt de varme produkter, der er perfekte til den kolde vintertid.

Besøg RigtigHundemad-Butikken i Håndværkerbyen 22 i Greve på lørdag. Tidsbestilling til dyrlæge, massør og hundetræner kan ske på tlf. 88 13 66 50 eller på www.facebook.com/RigtigHundemadGreve.


Læs mere her

tags: Danmark, politi, julegave, Håndværker, ulykker, Greve, massage, massør, ernæring,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar