torsdag den 3. april 2014

Et klik på smartphonen viser den rette behandling af dyret

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Nyudviklet app sikrer dyrlægen det rette valg af antibiotika
Danske dyrlæger har nu fået et nyt elektronisk opslagsværk, der lynhurtigt kan rådgive om, hvorvidt antibiotika skal være en del af behandlingen – og givet fald hvilket antibiotikum, der skal vælges.

Den Danske Dyrlægeforenings Sektion vedrørende Hund, Kat og Smådyr har udviklet en app til iPhone og Android, der er en elektronisk og revideret udgave af den tidligere udsendte Antibiotikavejledning til familiedyr. En række forskere fra Københavns Universitet og dyrlæger fra praksis med særlig viden inden for specifikke sygdomme har heri samlet tilgængelig viden og anbefalinger for at hjælpe dyrlæger med at træffe det bedste valg af eventuel antibiotika, når de står over for et sygt dyr på klinikken. Håndbogen blev ved udgivelsen i 2012 sendt til alle foreningens medlemmer, der arbejder med familiedyr, og det er den vejledning, der nu er udkommet som applikation til smartphones.

App'en er siden udgivelsen allerede downloadet hos, hvad der svarer til 40 % af smådyrsdyrlægerne, hvilket vidner om stor interesse for at bidrage til rationel brug af antibiotika i smådyrspraksis.

Det er planen, at den nye app løbende vil blive opdateret, efterhånden som forskningen indhenter ny viden om brug af antibiotika til familiedyr.

Den nye app med navnet AB Vejledning er gratis, og den er opdelt i områder som luftveje, urinveje, ører, øjne, hud, flåtbårne sygdomme mm. Se eventuelt mere her:

https://itunes.apple.com/us/app/ab-vejledning/id797555166 mt=8 (iPhone)
https://play.google.com/store/apps/details id=dk.secoya.ab_vejledning (Android)

Læs mere her

tags: København, Vejle, downloade, Android, 2012, antibiotika, iPhone, sygdom, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar