søndag den 16. februar 2014

London er danskernes favoritdestination i vinterferien

Når vinterferien står for døren, er det ikke kun drømmen om en skitur, der kan få danskerne til at finde passet frem og pakke kufferten. Ifølge verdens største online rejsebureau, Expedia, er det nemlig London, der er danskernes foretrukne vinterferiedestination i år, mens Dubai kommer ind på en andenplads.
Danmark er kendt som en rigtig skiferienation, og hvert år i vinterferien gør tusindvis af danskere pisterne usikre rundt omkring i det sneklædte Europa. Men det er ikke nødvendigvis skiene, der bliver spændt på, når vinterferien melder sin ankomst i Danmark. Ifølge en ny brugerundersøgelse fra Expedia er det nemlig den engelske hovedstad, London, der tiltrækker flest danske vinterferieturister. Og den populære hovedstad har endda oplevet en vækst af danske Expedia-rejsende på 100 % set i forhold til sidste års vinterferieperiode.
"Det er bemærkelsesværdigt, at London formår at tiltrække så mange danske besøgende i forbindelse med vinterferien. Mange drømmer om sneklædte pister og afterski, når tankerne falder på vinterferie, men den tendens, vi er vidne til i år, er, at danskerne vil have kunst, kultur og shopping, når vinterferien skal holdes. Danskere er vilde med London, fordi byen forener tradition med fornyelse. Byen er en form for pakkeløsning med både historisk arkitektur og shopping i verdensklasse, og det er noget, der vejer tungt hos de danske rejsende," siger Susanne Svensson, nordiske marketingchef hos Expedia.

Besøg Expedias YouTube-kanal for insidertips til London-turen:
• Hackney City Farm
• En insider-guide til Richmond
• Livet langs Regent Canal i London

Dubai tager sølvmedaljen
Det er imidlertid ikke kun Big Ben, eftermiddagste og røde dobbeltdækkere, der kan gøre danskerne rejselystne i vinterferien. Ifølge Expedias seneste tal kommer Dubai nemlig ind på en solid andenplads, når danske Expedia-brugere skal booke fly og hotel til vinterferien. Ifølge Expedias marketingchef Susanne Svensson er Dubai det perfekte rejsemål for dem, der vil have lidt luksus og forkælelse ind i hverdagen, når kulden trænger sig på: "Vi kan se, at Dubai efterhånden blevet et meget populært turistområde i Mellemøsten, og her i den danske vinterferieperiode er vejret tilpas behageligt til, at man som nordbo kan nyde godt af solens stråler og slippe for slud og sjap. Det kombineret med dekadente shopping-muligheder, ekstrem arkitektur og spektakulære hoteller gør Dubai til en sikker vinder blandt rigtig mange danske vinterferierejsende."

Europæiske storbyer dominerer top 10-listen
Ser man på den seneste statistik fra Expedia.dk, udgør de europæiske storbyer i år en væsentlig del af top 10-listen over danskernes foretrukne rejsedestinationer i vinterferien, som uventet ikke inkluderer mere traditionelle destinationer som f.eks. Thailand. Det er elskede metropoler som Rom, Berlin, Hamborg og Paris, der ligger højest placeret i år, og det kommer ikke som den store overraskelse for Expedia, der godt ved, hvorfor disse rejse-evergreens får en topplacering i forbindelse med årets vinterferie:
"Det er selvfølgelig altid en fornøjelse at stikke af til solrige steder som Dubai eller Gran Canaria, men vi oplever lige nu, at de danske rejsende gerne vil opleve noget nyt og afprøve nogle af de mindre kendte attraktioner i de populære hovedstader. Når det er vinter og efterår søger vi ind ad og ønsker at fordybe os i storbyernes kulturelle tilbud som museer, historiske monumenter og gastronomi, men vi vil også gerne tilegne os ny viden og finde de mere uudforskede skatte. Det er derfor, vi i år ser, at danskerne tager til eksempelvis London, Rom, Berlin og New York i vinterferien", afslutter Susanne Svensson.
For flere insider-tips, besøg Expedias danske YouTube-kanal på www.youtube.com/Expediadk

Top 10-destinationer i vinterferien for danske Expedia-brugere
1. London, England
2. Dubai, Forenede Arabiske Emirater
3. Rom, Italien
4. Berlin, Tyskland
5. New York City, USA
6. Hamborg, Tyskland
7. Paris, Frankrig
8. København, Danmark
9. Gran Canaria, Spanien
10. Miami, USA

Om Expedia
Expedia.dk er en del af Expedia Group, verdens førende onlinebaserede rejsevirksomhed med adgang til mere end 240.000 hoteller over hele verden (inklusiv både små lokale hoteller og store hotelkæder), mere end 400 flyselskaber samt et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer og rejseoplevelser. Ved at kombinere valgmuligheder med avancerede søgeværktøjer hjælper Expedia.dk rejsende med at finde og sammensætte den rejse, der passer bedst til deres individuelle behov. Med Expedias prisvindende mobil-app er det nu også muligt at planlægge og booke flyrejser og hotelophold, mens du er på farten. Expedia app'en tilbyder en række værktøjer til at gøre din rejse lettere. Værktøjerne inkluderer bl.a. kort over lufthavnsterminaler, hotellers check-out tider og notifikationer om status på flyafgange, rutekort til dit hotel samt en masse andre funktioner. For yderligere information og rejsetips, besøg www.facebook.com/expedia.dk.

Expedia.dk er en del af Expedia Inc. Virksomheden leverer brugerværdi for både fritids- og forretningsrejsende og assisterer rejseleverandører med merefterspørgsel og direkte bookinger. Via Expedia Media Solutions får annoncører mulighed for at nå et meget bredt publikum af rejseforbrugere. Expedia administrerer desuden bookinger for nogle af verdens førende flyselskaber og hoteller, for adskillige anerkendte brands, de mest besøgte hjemmesider og for tusindvis af aktive rejsepartnere via Expedia® Affiliate Network.
Expedia, Expedia.dk og Expedias fly-logo er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Expedia Inc. i EU og visse andre jurisdiktioner. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. ©2013 Expedia, Inc.

Få adgang til vores database
Som verdens største online-rejsebureau med tusindvis af solgte rejser dagligt har vi adgang til en af de mest detaljerede databaser i verden på forbrugernes rejseadfærd. Hvis du som journalist eller medier vil have specifik viden til et emne, som du eller I er ved at skrive om, så tøv ikke med at kontakte os.


Læs mere her

tags: New York, USA, England, Danmark, euro, Tyskland, Italien, Europa, København, Frankrig, kunst, Thailand, 2013, EU, Spanien, London, storby, Mellemøsten, Dubai, virksomhed, turistområde, hovedstad, Rom, journalist, sølvmedalje, rejsebureau, database, værktøj, rejsevirksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar