torsdag den 27. februar 2014

Download pianisten til din smartphone

image description
1. marts lancerer Festklaveret.dk, med Jan Glæsel i spidsen, verdens første interaktive pianist i form af en ny mobilapp. Download klavermusik til dine selvforfattede festsange - direkte til din Smartphone. Så kan alle synge med.
TAG STRESSEN UD AF FESTSANGEN.

Festklaveret.dk er landets største website med musik-ledsagelse til danskernes selvforfattede lejlighedssange. Snart afholdes forårets mange konfirmationer, og traditionen tro vil der blive der skrevet ligeså mange festsange. På festklaveret.dk får brugeren for kr. 85,- klaverakkompagnementer, der passer præcis til det antal vers som deres sang er på. Alle melodier fra festklaveret er i sangbare tonearter og i det rigtige tempo. På den måde undgås de pinlige situationer, hvor festsange bliver startet i både forkert toneart og tempo - festklaveret løser alle de problemer.

GRIB MOBILEN TIL FESTEN.

Nu har festklaveret.dk, med Jan Glæsel i spidsen, gjort det endnu lettere end hidtil. Til selve festen kan brugeren nu gribe sin smartphone eller tablet, gå ind på festklaveret.dk og vælge imellem de over 600 melodier som festklaveret efterhånden har på repertoiret. Når melodien er fundet og betalt, hentes den automatisk ned på mobilen med præcis det antal vers der er brug for. Mobilen forbindes herefter til musikanlægget, og så sørger festklaverets pianist for resten. Sådan får du altid succes med din festsang - præcis som hvis der sad en pianist i lokalet.

FESTKLAVERET - PÅ DEN GODE GAMLE MÅDE.

Før den nye Mobilapp har kunderne hentet musikken ned på deres almindelige computer og, enten flyttet den over på deres Smartphone, eller også brændt musikken over på CD og taget den med til festen. Det kan de stadig gøre, men i takt med at trafikken har flyttet sig mere over på mobile enheder, regner Jan Glæsel og holdet bag festklaveret.dk med, at MobilApp'en hurtigt vil slå an.

Festklaverets repertoiret på over 600 melodier spænder vidt, lige fra:

"I En Kælder Sort Som Kul" og "Nu Går Våren Gennem Nyhavn" til
"Hammer Hammer Fedt", "ReSeppten" og "Smuk Som Et Stjerneskud".

Følg linkene herunder og tjek Festklaveret.dk ud.

TIP!!
Har du lyst til at få hele oplevelsen, så gør følgende. Når du er kommet ind på festklaveret.dk via din Smartphone, så trykker du på "log in" nederst th. med følgende oplysninger:

Bruger (email): demo@festklaveret.dk
Adgangskode: demo

På denne demo-konto ligger der en kort sang under "Dine Melodier". Så kan du i ro og mag hente de 10 versioner én efter én, og få den fulde oplevelse af konceptet. God fornøjelse.

Læs mere her

tags: bilen, OB, trafikken, Nyhavn, computer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar