søndag den 29. december 2013

Julepynt din altan på Frederiksberg

image description
Der bliver masser af idéer til folk med altan, når Café Altanen på Gl. Kongevej slår dørene op til gratis inspirations-eftermiddag onsdag d. 4 december. Til 'Julepynt Din Altan' kan man blandt andet opleve smukt dekorerede altaner, eksklusiv julebelysning, kreative gør-det-selv tips og mange flere idéer til, hvordan altanen bliver hjemmets midtpunkt i december.
- Vi glæder os rigtigt meget til at byde indenfor til julehygge, siger Karin Risager, der er leder på Café Altanen. - Københavnerne er glade for deres altaner, og vi håber, at vi kan inspirere til at gøre de små haver i højden endnu smukkere her i juletiden.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Danmarks største hjemmeside for altan-entusiaster, Altan-Inspiration.dk. Indehaver Lotte Andreasen fortæller 'Det er første gang, at der afholdes et event, der henvender sig direkte til de tusindvis af københavnske altan-ejere. Vi har fyldt lokalerne på Café Altanen til bristepunktet med spændende eksperter, kreative udstillinger og sjove workshops, så vi håber, at der er rigtigt mange, der vælger at bruge en time eller to på at lade sig inspirere.'

Pynt til krukker og altankasser
Der er kolossal interesse for indretning af altaner. Det kan dog godt være en udfordring at finde de planter og pynteting, der kan modstå vinterens vind og vejr. Ved 'Julepynt Din Altan' kan man få gode råd fra gartner, boligstylist og belysningsekspert. Der bliver også små workshops, hvor man kan lære at julepynte altankasser og lave gør-det-selv julepynt, der er egnet til brug på altanen.

Man kan blandt andet møde forfatter og have-ekspert på TV2, Dorthe Kvist, der viser hvordan krukker og altankasser kan pyntes op på nye og kreative måder. Der er også masser af inspiration at hente på de flotte altaner, som Gartneriet St. Godthåb pynter op - uanset om man er til den klassiske hvidt-og-slidt stil eller til det mere rå look.

Ved 'Julepynt Din Altan' kan man møde boligstylister, belysningseksperter, gartnere og andre speciaister, ligesom der bliver mulighed for at købe netop de ting, som gør altanen smuk til jul.

Der er gratis entré til arrangementet, og der er mulighed for at købe forfriskninger og nyde dem på en indendørs altan i Café Altanen.

'Julepynt Din Altan' afholdes onsdag d. 4. december fra klokken 15 – 18 på Café Altanen, Gl. Kongevej 19, 1610 København V.

Se programmet på nedenstående links.

Læs mere her

tags: Danmark, København, TV2, december, kreativ, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar